ΠΑΟΚ

Πλάνο ανάπτυξης κόντρα στη Ραπίντ

Πλάνο ανάπτυξης κόντρα στη Ραπίντ

Ο Πάμπλο Γκαρσία συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, την ώρα που οι συμπαίκτες του δούλεψαν στην επίθεση με βάση το στυλ παιχνιδιού της Ραπίντ Βιέννης.

Την ώρα που η Ραπίντ Βιέννης αντιμετώπιζε την Στουρμ Γκρατς υπό το βλέμμα του Μίοντραγκ Μένταν, ο Γιώργος Δώνης δούλευε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ το επιθετικό πλάνο το οποίο θέλει να δει να εφαρμόζει η ομάδα του κόντρα στην αυστριακή ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι ασκήσεις ήταν προσαρμοσμένες πάνω στα στοιχεία που έχουν μελετηθεί για τον τρόπο παιχνιδιού της προσεχούς αντιπάλου του "Δικεφάλου" και οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" προσπάθησαν να εφαρμόζουν αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής τους.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες πλην του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αν και συμμετείχε στο ζέσταμα της ομάδας (περιείχε και μπάλα), στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Κυριακής (19.00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Παρών στο φιλικό Ξάνθη-Βέροια ο Βρύζας

Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία της παρουσίας του οικογενειακώς στην Ξάνθη είδε τον φιλικό αγώνα της Ξάνθης με τη Βέροια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ