ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Πιρς Μόργκαν: "Η Άρσεναλ πρέπει να πάρει τον Ρονάλντο το καλοκαίρι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και γνωστός οπαδός της Άρσεναλ, Πιρς Μόργκαν, προέτρεψε τους "κανονιέρηδες" με ανάρτηση στα social media να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε comeback στο ματς με τη Νόριτς, πέτυχε χατ-τρικ, πανηγύρισε νέα ρεκόρ και αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 1.026.000 ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 5η θέση και δίνει μάχη για την είσοδο στο Champions League. Στην περίπτωση που οι κόκκινοι διάβολοι δεν τα καταφέρουν είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις με τον 37χρονο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και δηλωμένος θαυμαστής της Άρσεναλ, Πιρς Μόργκαν, προετοιμάζει ήδη το έδαφος, προτρέποντας την αγαπημένη του ομάδα να κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση του Πορτογάλου σταρ.

Με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Βρετανός ρεπόρτερ ανέφερε:

"Η Άρσεναλ πρέπει να υπογράψει τον Ρονάλντο αυτό το καλοκαίρι. Μιλάω σοβαρά. Αυτό θα έλυνε το πρόβλημα του επιθετικού μας και θα με βοηθούσε να προχωρήσω μετά τη φυγή του Ομπαμεγιάνγκ.

Έχω ήδη τακτοποιήσει τη φανέλα του Ρονάλντο", αναρτώντας μία φωτογραφία από παλαιότερη συνέντευξη τους που του είχε κάνει δώρο μία φανέλα της Άρσεναλ με το Νο7 στην πλάτη.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ