ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Ο Ρονάλντο δεν θα είναι βασικός με την Σπέτσια"

Ο Αντρέα Πίρλο μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο του Allianz Stadium
Ο Αντρέα Πίρλο μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο του Allianz Stadium MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Ο Αντρέα Πίρλο εξέφρασε τη χαρά του που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον κορονοϊό και θα μπορεί πλέον να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τονίσε ωστόσο πως δεν τον έχει στη βασική 11άδα της Γιουβέντους στο ματς με την Σπέτσια.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο αρχικό σχήμα της θα παραταχθεί για ένα ακομα ματς το τελυταίο διάστημα η Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρέθηκε αρνητικός στο τελευταίο τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε και επιστρέφει στη δράση, με τον Αντρέα Πίρλο να αποκαλύπτει πάντως πως δεν θα τον έχει στη βασική 11άδα στον εκτός αγώνα με την Σπέτσια για την 6η αγωνιστική της Serie A.

"Δεν θα είναι πιθανότατα στο αρχικό σχήμα. Είναι σημαντικό και μόνο που θα τον έχουμε μαζί μας, προπονήθηκε σπίτι αλλά δεν είναι το ίδιο με το να κάνει προπόνηση στο γήπεδο", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο τεχνικός της βέκια σινιόρα, ενώ έκανε γνωστό πως οι Κιελίνι και Ντε Λιχτ θα είναι ξανά απόντες, όπως ακριβώς και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα για το Champions League.

Ο Αντρέα Πίρλο σε συνέντευξη Τύπου της Γιουβέντους πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Σπέτσια
Ο Αντρέα Πίρλο σε συνέντευξη Τύπου της Γιουβέντους πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Σπέτσια

"Δυστυχώς ο Ντε Λιχτ θα χρειαστεί να περιμένει λίγες ακόμα εβδομάδες καθώς συναντήθηηκε με έναν ειδικό μετά από την εγχείριση στον ώμο και ζήτησε να περιμένουμε λίγο ακόμα. Όλα πάνε καλά, προπονείται μαζί μας αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Ο Μπονούτσι θα αγωνιστεί, δούλεψε ξεχωριστά στην προπόνηση της Παρασκευής αλλά είναι εντάξει. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν είναι ακόμα διαθέσιμος και θα παραμείνει στο Τορίνο".

Όσο για το γεγονός πως η Γιουβέντους προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με Κροτόνε και Βερόνα και ο ίδιος δέχεται αρκετή κριτική στην πρώτη σεζόν της προπονητικής του καριέρας, ο Πίρλο είπε:

"Δεν μου προκαλεί έκπληξη η πίεση αφού για 20 χρόνια ως ποδοσφαιριστής ήμουν κάτω από το φως της δημοσιότητας. Εάν υπάρχει κάτι που έχω συνηθίσει είναι η πίεση και δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέει ο κόσμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ