ΤΟΥΡΚΙΑ

Πίρλο: "Να επιστρέψω στην Γιουβέντους; Εάν σε καλέσει ένας κορυφαίος σύλλογος δεν λες όχι"

Ο Αντρέα Πίρλο κατά την επίσημη παρουσίασή του ως ο νέος προπονητής της  Καραγκιουμρούκ | 13 Ιουνίου 2022
Ο Αντρέα Πίρλο κατά την επίσημη παρουσίασή του ως ο νέος προπονητής της Καραγκιουμρούκ | 13 Ιουνίου 2022 @2022 AP IMAGES

Η απομάκρυνσή του από την Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2021 δεν έχει αφήσει θυμό στον Αντρέα Πίρλο, με τον Maestro του ιταλικού ποδοσφαίρου να ομολογεί στην "Gazzetta dello Sport" πως δεν αποκλείει την επιστροφή του στους μπιανκονέρι.

Στην πρώτη θητεία του στην Γιουβέντους βρήκε τον Αντρέα Πίρλο να κατακτάει ένα Super Cup ένα Κύπελλο Ιταλίας όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την... μακροημέρευσή του στο Τορίνο, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους το καλοκαίρι του 2021 μετά από έναν χρόνο συνεργασίας.

Πλέον, ο Maestro εργάζεται στην Τουρκία έχοντας αναλάβει τις τύχες της Φατίχ Καραγκουμρούκ, με τον ίδιο να εξακολουθεί πάντως να έχει όμορφες αναμνήσεις από την βέκια σινιόρα είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής και να εξομολογείται -στο πλαίσιο συνέντευξής του στην "Gazzetta dello Sport- πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του.

"Η σχέση μου με την ομάδα παραμένει καλή. Έχω επαφή με κάποιους από τους προπονητές που έχουν παραμείνει ενώ έχω δει επίσης τον Αντρέα Ανιέλι.

Παραμένει ο αμοιβαίος σεβασμός. Φυσικά και θα επέστρεφα. Εάν ένας κορυφαίος σύλλογος σε καλεί, δεν λες όχι", τόνισε χαρακτηριστικά, για να εκφράσει παράλληλα την ικανοποίησή του για την παρουσία 3 ιταλικών ομάδων στα προημιτελικά του Champions League.

"Εδώ και χρόνια, τα αστέρια φεύγουν στο εξωτερικό αλλά το πρωτάθλημα παραμένει ανταγωνιστικό. Αυτές ο προκρίσεις μετά από τόσα πολλα χρόνια δεν είναι τυχαίες. Στο Champions League, από τα προημιτελικά και μετά, τα πάντα μπορεί να συμβούν".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ