ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο σε παίκτες: "Μήπως θέλετε να βλέπετε την Ίντερ από τον καναπέ του χρόνου;"

Juventus' head coach Andrea Pirlo stands on the pitch during warmup before the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 17, 2021. (AP Photo/Luis Vieira)
Juventus' head coach Andrea Pirlo stands on the pitch during warmup before the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 17, 2021. (AP Photo/Luis Vieira) @ 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε ωμά στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να τους αφυπνίσει για τη μάχη που δίνει η Γιουβέντους για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Ίντερ εκθρόνισε τη Γιουβέντους, κατακτώντας το πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια και σταματώντας το σερί των εννιά διαδοχικών κατακτήσεων της "Γηραιάς Κυρίας".

Οι πρώην πρωταθλητές Ιταλίας, όχι μόνο δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τον τίτλο τη φετινή σεζόν, αλλά θα δώσουν μάχη για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα και να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας χρονιάς.

Γι' αυτό το λόγο ο Αντρέα Πίρλο, φρόντισε σε μια εκ των προπονήσεων, ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν για την 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος, να μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του, προκειμένου να θίξει τον εγωισμό τους.

Μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε στους παίκτες του: "Δεν είναι ήδη αρκετό για εσάς που χάσατε το πρωτάθλημα από την Ίντερ; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε; Τι άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε να είστε πιο δυναμικοί στα παιχνίδια σας και να τα παίρνετε, ώστε να μην χάσουμε την είσοδό μας στο Champions League της επόμενης περιόδου;".

Ή μήπως βολεύεστε, ώστε να βλέπετε την Ίντερ να παίζει στην Ευρώπη κάθε Τρίτη και κάθε Τετάρτη και εσείς απλά να τη βλέπετε από τον καναπέ του σπιτιού σας".

Photo Credits: © 2021 Luis Vieira/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ