ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε χειρότερο παιχνίδι"

Ο Αντρέα Πίρλο κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Ίντερ με την Γιουβέντους στο "Μεάτσα"
Ο Αντρέα Πίρλο κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Ίντερ με την Γιουβέντους στο "Μεάτσα" Ⓒ 2021 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντρέα Πίρλο ξέσπασε μετά την ήττα της Γιουβέντους με 2-0 από την Ίντερ στο ντέρμπι του "Μεάτσα" υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του ήταν σαν να μην κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γιουβέντους έφυγε ηττημένη από το "Μεάτσα" απέναντι στην Ίντερ και μάλιστα κολακευμένη από το τελικό 2-0 υπέρ των νερατζούρι και το γεγονός αυτό δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα ο Αντρέα Πίρλο στο φινάλε του "Derby d'Italia".

Φρόντισε μάλιστα να δείξει την οργή του για την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του με τις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο "Sky Sport Italia": "Είχαμε λανθασμένη νοοτροπία από την αρχή του αγώνα και όταν δεν έχεις την αποφασιστικότητα να κερδίζεις μονομαχίες, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για σένα.

Απλά δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, φοβηθήκαμε το επιθετικό παιχνίδι της Ίντερ και στο μυαλό μας ήταν μόνο να παίξουμε άμυνα, χωρίς να βγάζουμε ούτε σε αυτό το τομέα επιθετικότητα.

Επιτρέψαμε στην Ίντερ να πάρει την πρωτοβουλία και έγιναν ισοπεδωτικοί με τις συνθήκες που επιτρέψαμε να έχει το ματς", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας και πρόσθεσε με νόημα:

"Είναι μία άσχημη ήττα, δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε χειρότερα αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να προετοιμαστούμε για το ιταλικό Σούπερ Καπ την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο την Νάπολι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ