ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Μέχρι σήμερα αξίζουμε την πρώτη θέση στην Serie A"

Ο Στέφανο Πιόλι δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια | 4 Απριλίου 2022
Ο Στέφανο Πιόλι δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια | 4 Απριλίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Στέφανο Πιόλι υποστήριξε πως η Μίλαν βρίσκεται άξια στην πρώτη θέση μία αγωνιστική πριν το φινάλε και τόνισε πως το κλειδί για την κατάκτηση του σκουντέτο είναι οι παίκτες του να μην πιστέψουν πως θα είναι εύκολο το ματς στην έδρα της Σασουόλο.

Η Μίλαν βρίσκεται μία ανάσα από το να αγκαλιάσει το σκουντέτο και να το σηκώσει για πρώτη φορά μετά από το 2011 όμως για να γίνει αυτό θα χρειαστεί ένα ακομα καλό 90λεπτο από τους ροσονέρι, που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Σασουόλο το απόγευμα της Κυριακής (22/5, 19:00, COSMOTE SPORT 8 HD, LIVE από SPORT24) και χρειάζονται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να μην επιτρέψουν στην Ίντερ να τους προσπεράσει.

Αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε και ο Στέφανο Πιόλι στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (21/5), με τον προπονητή των διαβόλων να καθιστά σαφές πως δεν πρόκειται να χαριστεί κάτι στους παίκτες και να τους προτρέπει δημόσια να παίξουν ως.. Μίλαν για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους στο φινάλε.

"Ήμασταν οι καλύτεροι μέχρι σήμερα, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτσι και την Κυριακή. Προετοιμάσαμε καλά το ματς με την Σασουόλο όπως κάναμε πάντα. Δεν μετράει ό,τι κάναμε μέχρι χθες, αλλά παίζει ρόλο αυτό που θα μπορέσουμε να κάνουμε αύριο.

Έχουμε μία καλή ευκαιρία και οφείλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι", τόνισε ο Πιόλι ενόψει του αγώνα στο "Mapei Stadium" (θα είναι κατάμεστο, με τη συντριπτική πλειονότητα των 21.000 θεατών να είναι τιφόζι των Μιλανέζων) και πρόσθεσε:

"Θα είναι δύσκολο ματς, δεν θα μας χαριστεί κάτι, όπως ουδείς μας χάρισε κάτι ως τώρα. Έχουμε διαβάσει καλά όλα τα ματς, όπου το καθένα έχει τη δική του ιστορία.

Έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι καλοί στο επιθετικό κομμάτι, είναι πολύ άξιοι. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία τους".

Ερωτηθείς δε για την συνεισφορά του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη φετινή πορεία της Μίλαν, που απέχει ένα βήμα από τον τίτλο, είπε: "Θέλει πολύ να είναι πρωταγωνιστής στο ματς. Μέχρι τώρα ήταν πολύ σημαντικός , έφερε ποιότητα και νοοτροπία νικητή.

Έφερε την προσωπικότητα που αυτή η νεανική ομάδα είχε τόσο ανάγκη".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ