ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Μαρκάνο

Έρχεται ο Μαρκάνο

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην απόκτηση του Μαρκάνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 την Δευτέρα (27/1) ο Ισπανός άσος μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο τραυματίας Δημήτρης Σιόβας, κατέληξε ο Ολυμπιακός.

Αυτός κατά τα φαινόμενα θα είναι ο Ιβάν Μαρκάνο , που αποτελεί την περίπτωση που ξεχώρισε ο Μίτσελ από τις διαθέσιμες λύσεις.

Ο 27χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την περίοδο 2011-12 στον Ολυμπιακό, ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ. Με την ολοκλήρωση του δανεισμού του επέστρεψε στην Ισπανία, μόνο για να ξαναφύγει, αυτή την φορά για την Ρουμπίν Καζάν.

Οι Ρώσοι δεν δίστασαν να πληρώσουν κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ στο "κίτρινο υποβρύχιο" για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Ισπανού άσου, που στην πρώτη του σεζόν στον ρωσικό σύλλογο πραγματοποίησε 33 συνολικά συμμετοχές (10 στο Europa League) με 2 γκολ στο ενεργητικό του.

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Μαρκάνο εξακολουθεί να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του και έχει αγωνιστεί ήδη σε 28 παιχνίδια της Ρουμπίν Καζάν (11 στο Europa League) με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ίσως και την Δευτέρα στην Ελλάδα

Ολυμπιακός, Ρουμπίν Καζάν και Ιβάν Μαρκάνο, πλησιάζουν ολοένα πιο κοντά στην οριστική τους συμφωνία για την μεταγραφή. Τουλάχιστον αυτό είναι το εύλογο συμπέρασμα που πηγάζει από τις πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτο αργά χθες το βράδυ το Sport24 περί άφιξης του παίκτη την Δευτέρα (27/1) στην Ελλάδα!

Ο 27χρονος αμυντικός ενδέχεται να βρεθεί στην χώρα μας και εφόσον αυτό συμβεί, αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους Πειραιώτες, με την αρχική συμφωνία να μιλάει για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι, που θα στοιχίσει πάνω από 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Και ουσιαστικά μιλάμε για ένα ποσό που θα εκταμιευθεί από τα ταμεία του συλλόγου για ένα διάστημα όχι μεγαλύτερο των τριών μηνών...

Ο Μαρκάνο θα έρθει για να καλύψει το κενό του Σιόβα, θα μείνει σίγουρα στον Πειραιά έως το καλοκαίρι (εφόσον -επαναλαμβάνουμε- επέλθει οριστική συμφωνία) και ανάλογα με την πορεία της συνεργασίας των δύο πλευρών θα τεθεί θέμα αγοράς του από την Ρουμπίν Καζάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ