REX TIPS

Πιο γρήγοροι από γκρεϊχάουντ, το πρώτο γκολ του Μπενζεμά και η βολική ισοπαλία

Ο Καρίμ Μπενζεμά
Ο Καρίμ Μπενζεμά © 2021 FRANCK FIFE/ASSOCIATED PRESS

Ο Rex αποκαλύπτει τις σκέψεις του για τα ματς του Σαββάτου (19/6) στο Euro.

Γεια είμαι ο Rex και ζω τον προσωπικό μου θρίαμβο σε αυτό το τουρνουά. Την ώρα που οι Ολλανδοί κέρδισαν το πέναλτι και φυσικά πήρε την μπάλα ο Μέμφις Ντεπάι, πήγε να μου κοπεί η ανάσα. Όταν την έστειλε στα δίχτυα με σήκωσαν στα χέρια και το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος μου πήρε ένα πολύ όμορφο λουράκι. Ασφαλώς και περισσότερο για μόστρα θα το φοράω καθώς στην βόλτα δεν το χρειάζομαι. Εγώ περπατάω πάντα μπροστά, για να έχω τον απόλυτο έλεγχο και πίσω μου ο Αλέξανδρος για να με προσέχει και να με προστατεύει από σκυλάκια που ζηλεύουν την επιτυχία μου και την ομορφιά μου. Όταν συμβαίνει κάτι με παίρνει στην αγκαλιά του.

Το πρώτο γκολ του Μπενζεμά μετά την επιστροφή του

Μέσα σε όλα οι Ούγγροι είναι και άτυχοι. Όχι μόνο έπεσαν σε έναν όμιλό πολύ δύσκολο, αλλά έχουν στον όμιλο αυτό τους Γάλλους, που διψάνε για γκολ. Προσέξτε: έβαλαν τρία γκολ στους Γερμανούς και μέτρησε μόνο το ένα, που ήταν αυτογκόλ. Τα γκολ των Εμπαμπέ, Μπενζεμά ακυρώθηκαν και το μόνο τέρμα που μέτρησε ήταν το αυτογκόλ του Χούμελς.

Ξέρετε ποιος έχει την μεγαλύτερη ανάγκη για να πανηγυρίσει ένα τέρμα; Ο Μπενζεμά κύριοι. Επέστρεψε στην Εθνική Γαλλίας και διάβασα να λέει, πως είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ακόμα όμως γκολ (που να μετρήσει) δεν έχει πετύχει. Στο φιλικό με την Ουαλία έχασε πέναλτι, στο φιλικό με την Βουλγαρία είχε δοκάρι, με την Γερμανία σκόραρε αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ του Εμπαπέ. Στο 2,40 δίνεται στη Stoiximan να σκοράρει, σε απόδοση 5,30 να πετύχει το πρώτο γκολ.

Πιο γρήγοροι και από γκρεϊχάουντ

Ασφαλώς και δεν θα σκοράρει μόνο ο Μπενζεμά. Θυμάμαι το παιχνίδι των Ούγγρων με την Πορτογαλία. Με το που έφαγαν το πρώτο τέρμα κατέρρευσαν. Φανταστείτε τι έχει να γίνει απέναντι στους Γάλλους, που τρέχουν πιο γρήγορα και από γκρεϊχάουντ. Τι είναι τα γκρεϊχάουντ; Τα γρηγορότερα σκυλιά στον κόσμο. Πίστευα πως κανένας δεν μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα, μέχρι που είδα την κούρσα που έκανε ο Εμπαμπέ με τον Χούμελς. Πρώτη φορά βλέπω σε κόντρα 25 μέτρων να κερδίζει με διαφορά αυτός που ξεκίνησε δέκα μέτρα πίσω.

Τρία τέρματα (κι ας μέτρησε το ένα) πέτυχαν οι Γάλλοι με τους Γερμανούς, αυτή τη φορά θα μετρήσουν και τα τρία, ή μάλλον τουλάχιστον τα τρία. Να σκοράρουν πάνω από 2,5 τέρματα οι Γάλλοι δίνεται στο 2,47 από τη Stoiximan.

Έχω μελετήσει πολύ. Οι όμιλοι είναι έξι, περνάνε οι δύο πρώτοι και οι τέσσερεις καλύτεροι τρίτοι. Ποτέ δεν έχει συμβεί, σε διοργάνωση που υπάρχει το συγκεκριμένο format, να αποκλειστεί τρίτος με 4 βαθμούς.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Πορτογαλία με ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση και πως αν οι Γερμανοί πάρουν έναν βαθμό με τους Πορτογάλους, θα υποδεχτούν την τελευταία αγωνιστική την Ουγγαρία και θα θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση. Η ισοπαλία που ευνοεί και τους δύο δίνεται στο 3,35 από την Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ