ΑΕΚ

Πινέδα: "Στην ΑΕΚ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο"

Πινέδα: "Στην ΑΕΚ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο"
INTIME

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ορμπελίν Πινέδα σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του, υπογραμμίζοντας πως στόχος του είναι να βρεθεί στην αποστολή του Μεξικού για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα χαίρεται που είναι στην Ελλάδα αγωνιζόμενος με τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ και δεν έχει το παραμικρό λόγο να το κρύψει. Τουναντίον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην μεξικανική εφημερίδα "Milenio", τόνισε πως απολαμβάνει πλέον το ποδόσφαιρο και ότι νιώθει καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ εξέφρασε την θέλησή του να βρεθεί στις τελικές κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή του Μεξικού ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Το άγχος πάντα θα υπάρχει, κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται στην τελική λίστα. Όλοι προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεισφέρουν αυτό που μπορούν. Πάντα οραματίζομαι τον εαυτό μου να είναι στο 100% και να βοηθάω σε όποια θέση χρειάζεται.

Αυτό με βοηθάει να βρίσκομαι στο ανώτατο επίπεδο και περισσότερο απ' όλα να το εκμεταλλεύομαι και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου. Νομίζω πως στο Μεξικό, όπως και στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα είναι δυνατό και υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες.

Όλοι είμαστε διαθέσιμοι να συμμετέχουμε και να είμαστε στη λίστα. Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους μήνες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να περιμένεις την απόφαση του προπονητή", δήλωσε αρχικά ο Πινέδα αναφορικά με τις πιθανότητες να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ σε δύο μήνες από τώρα, ενώ για την παρουσία του στην Ένωση, ανέφερε:

"Ήταν πολύπλοκη η κατάσταση, στην Κρουζ Αζούλ είχα χρόνο συμμετοχής και έπειτα βρέθηκα στην Θέλτα που δεν έπαιζα, έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Τώρα, εδώ που βρίσκομαι, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλάω για συμπαίκτες, ομάδες ή διοικούντες, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Τώρα πρέπει απλά να παίζω, νιώθω πολύ καλά σε φυσική κατάσταση, είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν δεν είμαι στη λίστα στο τέλος θα υποστηρίζω την εθνική Μεξικού όσο περισσότερο μπορώ".

Σημειώνεται πως εδώ και λίγες ημέρες ο Πινέδα βρίσκεται στις ΗΠΑ με την αποστολή του Μεξικού έχοντας πάρει μέρος σε ένα φιλικό παιχνίδι με το Περού, ενώ ακολουθεί ένα ακόμα ματς για τους "σομπρέρος" κόντρα στην Κολομβία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Μουντιάλ του Κατάρ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ