ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ για Μπαρτομέου: "Αν μιλήσω, θα εκραγώ"

Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ απέφυγε να σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τονίζοντας πως αν μιλήσει θα εκραγεί.

Ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έχει εκφράσει την πεποίθησή του ότι ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου ήταν ένας εκ των χειρότερων προέδρων της Μπαρτσελόνα, απέφυγε να απαντήσει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του δημοσιογράφου, Ιμπάι Γιάνος, στο Twitch, για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην προέδρου των Καταλανών.

Συγκεκριμένα, ο Μπαρτομέου σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι "Esport3" μίλησε για τη διοίκησή του στην Μπαρτσελόνα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος προτάθηκε στους μπλαουγκράνα, αλλά προτιμήθηκε να αποκτηθεί ο Ντεμπελέ, όπως και για τα χρέη του συλλόγου.

Ο Μπαρτομέου μάλιστα, υποστήριξε ότι χειρίστηκε λάθος την υπόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς θα έπρεπε να τον είχε διώξει μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League το 2019, αλλά οι παίκτες τον έπεισαν να συνεχίσει μαζί του.

"Μπήκα στο Twitter και είδα τι λέει ο Μπαρτομέου. Αν μιλήσω, θα εκραγώ", απάντησε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός των "μπλαουγκράνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ