ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήγε Παιανία, πάει "Γ. Καραϊσκάκης" ο Αλαφούζος

Πήγε Παιανία, πάει "Γ. Καραϊσκάκης" ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ενώ την Κυριακή θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στο φαληρικό στάδιο.

Ότι περνάει από το χέρι του για να δείξει ότι είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (14/4) προσπαθεί να κάνει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ το Σάββατο το βράδυ μετέβη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και έφαγε μαζί με τους παίκτες του Τριφυλλιού. Είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Βονόρτα αλλά και κάποιους πράσινους ευχόμενος καλή επιτυχία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μίλησε στους παίκτες των πράσινων, ούτε τους έταξε κάποιο πριμ. Θέλησε απλά με την παρουσία του να δείξει ότι είναι δίπλα τους και τους στηρίζει.

Με την αποστολή στο Φάληρο

Το ίδιο όμως θα κάνει και την Κυριακή (14/4) καθώς θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού που θα βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης". Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ θα μεταβεί το μεσημέρι της Κυριακής στην Παιανία και θα αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν θα μπει και ο ίδιος στο πούλμαν του Παναθηναϊκού ή αν με διαφορετικό πούλμαν τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Τριφυλλιού, περίπου 10 άτομα θα βρεθούν στο φαληρικό στάδιο, ακολουθήσουν την αποστολή ακριβώς από πίσω με άλλο πούλμαν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ώστε και να δείξει στους παίκτες του με έναν ακόμη τρόπο ότι είναι δίπλα τους αλλά και να είναι παρών για οτιδήποτε συμβεί κατά την άφιξη, παραμονή και αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού από το φαληρικό στάδιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ