PREMIER LEAGUE

Πιέζει την Άρσεναλ για να φύγει ο Μέιτλαντ-Νάιλς: "Θέλω να πάω κάπου που θα με θέλουν"

Ο Μάιτλαντ Νέιλς στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Σαουθάμπτον
Ο Μάιτλαντ Νέιλς στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Σαουθάμπτον © 2020 CLIVE ROSE/AP IMAGES

Ο Μέιτλαντ Νάιλς ζήτησε από τη διοίκηση της Άρσεναλ, μέσω ανάρτησης στα social media, να τον αποδεσμεύσει, ώστε να πάει σε μία ομάδα που θα τον θέλει περισσότερο και θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Να πιέσει με όποιον τρόπο μπορεί την Άρσεναλ προσπαθεί ο Μέιτλαντ Νάιλς, ο οποίος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζήτησε από τον σύλλογο να του επιτρέψει να αποχωρήσει, καθώς ο χρόνος για τις μεταγραφικές κινήσεις τελειώνει.

Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες στο Νησί. Ο Μικέλ Αρτέτα δεν υπολογίζει στον Άγγλο μπακ, με τον Μέιτλαντ Νάιλς να μην διστάζει πλέον να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, καθώς τη φετινή σεζόν σε μόλις τρεις αγωνιστικές μετράει 19 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Άγγλους, η Έβερτον κατέθεσε πρόταση για μονοετές δανεισμό με οψιόν αγοράς του δεξιού μπακ της Άρσεναλ, με τις διαπραγματεύσεις ωστόσο, να φαίνεται πως "ναυαγούν". Αυτό φαίνεται πως ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον 24χρονο να ζητάει ανοικτά πλέον από τους Gunners να αποχωρήσει.

"Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πάω όπου με θέλουν και όπου θα παίζω", ανέφερε στο insta story του ο 24χρονος Άγλλος, ο οποίος τάγκαρε μάλιστα και τον λογαριασμό των κανονιέρηδων.

TAGS PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ