ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιεμπονγκσάντ: "Ακόμα δεν υπάρχει deal"

Πιεμπονγκσάντ: "Ακόμα δεν υπάρχει deal"
Πιεμπογκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παρουσιάστηκε στους Βέλγους δημοσιογράφους ως ο νέος ιδιοκτήτης της Μουσκρόν και ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό.

Η διαφαινόμενη ανάμειξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό, δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει την παρουσίασή του ενώπιον των Βέλγων δημοσιογράφων. Ο Ταϊλανδός ανέλυσε τα σχέδια του για τη Μουσκρόν, όμως ρωτήθηκε και για το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα.

Ο Πιεμπονγκσάντ δεν ξέφυγε από την... πεπατημένη, υποστηρίζοντας ότι η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών των δύο ομάδων: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς να το συζητάμε, δεν υπάρχει ακόμα deal αλλά αν προκύψει, μπορούμε να φανταστούμε τις συνδέσεις».

Τα λεγόμενα του Πιεμπονγκσάντ για τη Μουσκρόν:

Για την επιλογή της ως "επένδυση": «Το βελγικό πρωτάθλημα είναι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στην βαθμολογία της UEFA και υπάρχει μεγάλη προοπτική για τους ποδοσφαιριστές. Είναι απαραίτητο για την Μουσκρόν αλλά και Βέλγιο να αυξήσουν την ποιότητα της διοργάνωσης με το να διατηρούν τους ποδοσφαιριστές. Στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα η Ασία είναι πολύ ισχυρή, οι χορηγοί έρχονται από την εκεί και θα είμαστε σε θέση να έχουμε επαφές με την Ασία για να αυξήσουμε το μπάτζετ μας και αυτό θα φέρει αύξηση του ανταγωνισμού αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Για τον προϋπολογισμό της Μουσκρόν: «Δεν θα δώσω ακριβή στοιχεία ακόμα, αλλα θα επενδύσουμε στην πρώτη ομάδα αλλά και στις Ακαδημίες. Πρέπει να αναπτύξουμε την Futurospor (δηλαδή την Ακαδημία και τα προπονητικά κέντρα), να επενδύσουμε στην Ακαδημία για νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή αλλά και για νεαρούς ξένους».

Για την νέα σεζόν: «Θα προσδώσουμε ποιότητα στην πρώτη ομάδα και όταν έρχομαι θα προσπαθώ να παρακολουθώ όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται στην έδρα μας».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ