ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πετράκοφ: "Παίξαμε γι' αυτούς που πολεμούν μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματός τους"

Ο προπονητής της εθνικής Ουκρανίας, Ολεξάντρ Πετράκοφ
Ο προπονητής της εθνικής Ουκρανίας, Ολεξάντρ Πετράκοφ @ 2021 EVGENY KAWS / AP IMAGES

Ο προπονητής της εθνικής Ουκρανίας, Αλεξάντρ Πετράκοφ, δήλωσε ότι οι παίκτες του έπαιξαν για όλους τους συμπατριώτες τους που βιώνουν δύσκολες ώρες, αλλά και όσους μάχονται στα χαρακώματα, μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματός τους.

Ο Αλεξάντρ Πετράκοφ στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη νίκη της Ουκρανίας επί της Σκωτίας για τα playoffs για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ουκρανικός λαός, λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στη χώρα τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ουκρανών τόνισε ότι η ομάδα του παίζει για όλους όσους βρίσκονται πίσω στην πατρίδα, κυρίως όμως για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που βρίσκονται στα χαρακώματα είτε στο νοσοκομείο.

"Αυτή η νίκη δεν ήταν για μένα, δεν ήταν για την ομάδα, ήταν για τη χώρα μας. Αυτή είναι τεράστια νίκη για την Ουκρανία. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Έκαναν τα πάντα για τον λαό που παίζουν.

Έπαιξαν για τους Ουκρανούς, τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το σπίτι, τα μέλη του στρατού που βρίσκονται είτε στα χαρακώματα είτε στα νοσοκομεία.

Θα μας πουν ευχαριστώ και τους επιστρέφουμε την ευγνωμοσύνη τους. Παίξαμε γι' αυτούς που πολεμάνε στα χαρακώματα, που δίνουν την τελευταία σταγόνα του αίματός τους στη μάχη. Παίζουμε για τους ανθρώπους που υποφέρουν κάθε μέρα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλεξάντρ Πετράκοφ.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ