ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Σωματείο πρότυπο ο Εργοτέλης"

Πετράκης: "Σωματείο πρότυπο ο Εργοτέλης"
INTIME SPORTS

Με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Εργοτέλης παρουσίασε τα μεταγραφικά της αποκτήματα και τις φανέλες της νέας σεζόν. Τι δήλωσαν Δασκαλάκης και Πετράκης.

Με κάθε επισημότητα την Δευτέρα (12/8) η ΠΑΕ Εργοτέλης παρουσίασε τα μεταγραφικά της αποκτήματα και τις φανέλες της νέας σεζόν.

Η πρώτη φανέλα είναι με ρίγες "κιτρινόμαυρη", η δεύτερη είναι μαύρη με κίτρινο σορτς, ενώ τρίτη παραπέμπει στην Ιταλική Φιορεντίνα, καθώς είναι μοβ.

Όσον αφορά τα νέα αποκτήματα και τα νούμερα που επέλεξαν: Ο Κασαπάκης πήρε το 18, ο Αναστασάκος το 23, ο Μπαντιμπανγκά το 39, ο Καρντόσο το 12, ο Κουιρουκίδης το 19, ο Μπαμ Μπαμ το 47 και ο Κοιλιάρας το 3.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιάννης Δασκαλάκης ο οποίος τόνισε: " Ο αγώνας συνεχίζεται για να βλέπουν οι Εργοτελίτες μια ομάδα που θα πάει ψηλά. Πήραμε αδειοδότηση κάτι που δεν το περίμενε κανένας. Θελουμε έναν Εργοτέλη δυνατό και ισχυρό.

Το μοντέλο του ισχυρού άνδρα έδινε μια ασφάλεια αλλά και απόσταση από τα πεπραγμένα. Πάρετε θέση διπλά μας για να γράψουμε μαζί ιστορία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το νέο προπονητή μας τον Γιάννη Πετράκη, έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία με την φανέλα του Εργοτέλη.

Κοντά μας είναι οι 7 νέοι παίκτες. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Είμαστε μια διοίκηση που συνεχίζει από πέρυσι και υπηρετούμε πιστά τον Εργοτέλη. Υιοθετούμε τρεις ατάκες του Γιώργου Φραγκάκη: Έγινε η η επανίδρυση του Εργοτέλη, εμείς το υπηρετούμε και δεν τον διοικούμε τον Εργοτέλη".

Πετράκης: "Σωματείο πρότυπο ο Εργοτέλης"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πετράκης από την πλευρά του είπε: " Είμαι πολύ περήφανος που υπηρετώ το σωματείο που είναι η αιτία που βρίσκομαι στο Ηράκλειο. Ο Εργοτέλης είναι ένα σωματείο πρότυπο και για μίμηση από όλη την Ελλάδα.

Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη ημέρα του Εργοτέλη θα είναι πολύ καλή για την ομάδα. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα και μεγάλο ταλέντο στην ομάδα. Εδώ έχουμε ιδιαίτερο λόγο που βρισκόμαστε στην ομάδα και θα κάνουμε κατάθεση ψυχής στην ομάδα".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ