ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Έχουμε μια στεναχώρια και το αίσθημα της αδικίας"

Πετράκης: "Έχουμε μια στεναχώρια και το αίσθημα της αδικίας"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εργοτέλη χαρακτήρισε ως άδικο τον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του Κυπέλλου και υποστήριξε ότι νοιώθει ένα αίσθημα πίκρας και αδικίας.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη υποστήριξε χαρακτηριστικά μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:

"Δυστυχώς αυτό που θέλαμε να πετύχουμε δεν το καταφέραμε. Η αποτίμηση των τριών αγώνων με τον Παναθηναϊκό μας αφήνει στενοχώρια, πίκρα και το αίσθημα της αδικίας. Άδικα είμαστε έξω από το Κύπελλο. Ξεκινήσαμε καλά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεχθήκαμε ένα γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου όπου δεν ξέρω αν υπήρχε παράβαση. Μετά παίξαμε καλό και ορθολογικό ποδόσφαιρο. Είχαμε δυο καλές στιγμές με Αναστασάκο και Διαμαντάκο. Στο τέλος παίξαμε με επτά επιθετικογεννείς παίκτες και στο διάστημα αυτό ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες.

Η τύχη που είχαμε στα οκτώ προηγούμενα ματς δεν την είχαμε στα τελευταία δυο όπου ήμασταν πολύ δημιουργικοί αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η καλή μας εικόνα όμως είναι παρακαταθήκη για το μέλλον".

Ο τεχνικός του Εργοτέλη ρωτήθηκε αν υπήρχε υπέρμετρος εκνευρισμός από τους παίκτες του προς τον διαιτητή για να απαντήσει:
"Πράγματι ασχοληθήκαμε με το διαιτητή και είναι λάθος αυτό. Αλλά πιστεύω ότι δόθηκε και η αφορμή, ειδικά σε μια φάση όπου έγινε φάουλ στον Αθανασίου και σε μια ακόμη όπου έγινε φάουλ στον Κοζορώνη τα οποία δεν δόθηκαν και ο Παναθηναϊκός έκανε ευκαιρίες".

Για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ είπε:
"Πάμε για το καλύτερο. Δε μας ευχαριστεί που μείναμε εκτός κυπέλλου αλλά αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ