ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί"

Πετράκης: "Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν μαγικά κουμπιά, αλλά ότι η ομάδα του νίκησε τον Παναιτωλικό χάρη στην ωριμότητα και τη συγκέντρωσή της.

Με τις κεφαλιές των Λίλα και Ακόστα, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό και τον "έπιασε" στους 31 βαθμούς με τον τεχνικό των Ηπειρωτών, Γιάννη Πετράκη, να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του και να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο fair-play των παικτών του, αποδίδοντας συγχαρητήρια στον γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου, Δημήτρη Κυριακίδη.

"Απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σε καλό δρόμο, είχε καλή οργάνωση κι υπήρχε και η ιδιαιτερότητα του γειτονικού ντέρμπι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ άλλη μια φορά για τη σπουδαία προσπάθεια, για την ποιότητα σε άμυνα, σε επίθεση και τις μεταβάσεις της μπάλας και το καλό αποτέλεσμα.

Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν δημιουργικοί και κάναμε ευκαιρίες. Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός μας απείλησε μόνο με περιφερειακά σουτ και στημένες μπάλες. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν πρέπει να τον χάσουμε. Με ωριμότητα και αυτοσυγκέντρωση να πάμε την άλλη εβδομάδα και στην Καλλονή", είπε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για:

Το σύστημα (3-5-2) που εφαρμόζει: "Το σύστημα παίζει το ρόλο του, αλλά εξαρτάται και πόσο καλούς παίκτες έχεις να το υπηρετήσουν. Και με Ατρόμητο που παίξαμε όμως 4-4-2 πάλι είχαμε καλή εμφάνιση. Οι συνθήκες μας καθορίζουν κάθε φορά το σύστημα που θα παίξουμε".

Τα συγχαρητήρια των παικτών του στον Κυριακίδη: "Οτιδήποτε έχει να κάνει με το fairplay πρέπει να παίρνει έκταση στην ειδησεογραφία και καλά κάνετε και το επισημαίνετε. Κάποιοι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα".

Την αλλαγή εικόνας του ΠΑΣ Γιάννινα : "Δεν υπάρχουν μαγικά κουμπιά. Με τις μεγάλες ομάδες που προηγήθηκαν κάποια παιχνίδια, απλά δεν μας έκατσε το αποτέλεσμα. Το να κερδίζεις βοηθάει και στην ψυχολογία και στην αισιοδοξία. Ο Λίλα έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, αλλά υπάρχει κι ένα χρήσιμο εργαλείο, όπως ο Γαρουφαλιάς. Αδικούσα τον Λίλα σε άλλη θέση, αυτή του ταιριάζει καλύτερα", υποστήριξε ο Γιάννης Πετράκης όσον αφορά στη χρησιμοποίηση του Λίλα ως μπακ αντί χαφ.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ