ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζόντι Λουκόκι υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πέθανε ύστερα από ξυλοδαρμό από μέλη της οικογένειάς του

Ο Ζόντι Λουκόκι με τη φανέλα της Λουντογκόρετς
Ο Ζόντι Λουκόκι με τη φανέλα της Λουντογκόρετς @2019 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/AP IMAGES

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 29 ετών άφησε πριν μερικές ημέρες ο άλλοτε παίκτης του Άγιαξ, Ζόντι Λουκόκι και σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα "Het Parool" δέχθηκε ξυλοδαρμό από μέλη της οικογένειάς του πριν υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Το πρωί της Δευτέρας, 9 Μαΐου, ο Ζόντι Λουκόκι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 29 ετών και δεν είχαν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα όμως με την ολλανδική εφημερίδα "Het Parool", ο άτυχος ποδοσφαιριστής δέχθηκε ξυλοδαρμό από μέλη της οικογένειάς του, πριν υποστεί καρδιακό επεισόδιο και χάσει τη ζωή του. Ο Λουκόκι εξέπνευσε σε νοσοκομείο της πόλης Αλμίρε, αφήνοντας πίσω του και ένα επτάχρονο αγόρι.

Είχε αρχίσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ ενώ έγραψε και συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Αίαντα, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Καμπούρ, Τσβόλε, Λουντογκόρετς, Μαλάτιασπορ και Τβέντε, από την οποία και είχε μείνει ελεύθερος τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Λουκόκι ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό έχοντας τρεις παρουσίες ενώ είχε συμμετοχές και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ