ΑΕΚ

Πέθανε ο Νίκος Ξενάκης που είχε πάει με το ασθενοφόρο στην OPAP Arena

Πέθανε ο Νίκος Ξενάκης που είχε πάει με το ασθενοφόρο στην OPAP Arena
FACEBOOK ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είπε το δικό της ξεχωριστό αντίο στον Νίκο Ξενάκη, τον ηλικιωμένο φίλο της Ένωσης που πριν λίγο καιρό εκπλήρωσε -αν και άρρωστος- την επιθυμία του να μπει στο νέο γήπεδο της Ένωσης. Είχε πάει με το ασθενοφόρο στην OPAP Arena.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Νίκο Ξενάκη με ένα ξεχωριστό αντίο. Πριν λίγο καιρό, ο ηλικιωμένος φίλος της Ένωσης είχε συγκινήσει τους πάντες με την επιθυμία του -αν και άρρωστος- να μπει στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήθελε να το προλάβει έστω και έτσι, γνωρίζοντας πως ίσως δεν είναι στη ζωή όταν αυτό θα ήταν έτοιμο. Είχε πάει με το ασθενοφόρο στην OPAP Arena, έχοντας τον γιο του μαζί του, σε μια ομολογουμένως υπέροχη στιγμή.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Το μόνο που είχε ζητήσει, ενώ έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, ήταν η ευκαιρία να βρεθεί στο Γήπεδο μας, στο Σπίτι μας. Όταν η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, όλη η ΑΕΚ κι όχι μόνο, ανατρίχιασε από τη συγκίνηση. Ας κρατήσουμε μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα και κυρίως τις σκέψεις για όλους όσοι δε πρόλαβαν και το γιατί δε πρόλαβαν, ας τα κρατήσουμε για μας…

Καλό Ταξίδι Νίκο Ξενάκη. Η Οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και στέλνει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Θα είσαι ΚΙ ΕΣΥ μαζί μας από ψηλά, την Άγια εκείνη ώρα που πλησιάζει…".

Πέθανε ο Νίκος Ξενάκης που είχε πάει με το ασθενοφόρο στην OPAP Arena


TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ