ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Ο Μαρσέλο ήρθε στη Ρεάλ 18 χρονών κι έφυγε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία"

Ο Μαρσέλο κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μαρσέλο κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, αναφέρθηκε στον Μαρσέλο, που αποχώρησε το καλοκαίρι και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, στάθηκε στη European Super League, ενώ τόνισε πως οι "μερένγκες" σκέφτονται ήδη το 15ο Champions League.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της Ρεάλ αναφέρθηκε στη European Super League και την πτώση του ποδοσφαίρου, ενώ μίλησε και για τον Μαρσέλο, τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του συλλόγου, που από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

"Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να στείλω την αγάπη και τον θαυμασμό μου στον Μαρσέλο, τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους. Ολοκλήρωσε τον κύκλο του εδώ, στον οποίο έχει πανηγυρίσει 25 τίτλους. Έφτασε σε ηλικία 18 ετών και έφυγε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Ευχαριστώ πολύ, Μαρσέλο", ήταν τα λόγια του προέδρου των Μαδριλένων.

Στη συνέχεια στράφηκε κατά της UEFA λόγω του πιεστικού προγράμματος και στην ανάγκη της European Super League, χρησιμοποιώντας μάλιστα στο επιχείρημά του τους Τζόκοβιτς και Ναδάλ:

"Η UEFA αυξάνει τα παιχνίδια μεταξύ ασήμαντων ομάδων. Αυτό θα επιταχύνει μόνο την πτώση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το Forbes, η Μαδρίτη είναι η 13η ομάδα με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο και πριν ήμασταν 5η. Υπάρχουν μόνο τρεις σύλλογοι από το ποδόσφαιρο σε ολόκληρο το Top-20. Πρέπει να κάνουν κάτι πολύ καλά στις ΗΠΑ και πολύ άσχημα στην Ευρώπη που έχει μείνει πίσω.

Ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς έχουν παίξει 59 φορές, είναι βαρετό; Ωστόσο, η Ρεάλ και η Λίβερπουλ έχουν συναντηθεί μόνο εννέα φορές σε 67 χρόνια. Τι νόημα έχει να στερούν από τους οπαδούς αυτούς τους αγώνες;

Μπορείτε να μην συμφωνείται με τη Super League, αλλά είναι συζητήσιμο. Η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη αμφισβητεί ήδη το μονοπώλιο της UEFA στο ποδόσφαιρο. Το δικαστήριο, με την απόφασή του, θα σημαδέψει το μέλλον αυτού του αθλήματος. Πρέπει να ξεκινήσουμε μια συζήτηση χωρίς πίεση".

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για το Champions League, αναφέροντας πως η Ρεάλ θέλει να κάνει το back to back στην Ευρώπη και να πανηγυρίσει το 15ο:

"Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και στη συνεχή βελτίωση για να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Είμαστε ο πολυτιμότερος σύλλογος στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Forbes. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για να συνεχίσουμε, να μην εφησυχαζόμαστε. Μόλις σηκώσαμε το 14ο και έχουμε ήδη το μυαλό μας στο 15ο. Είναι περηφάνια και ευθύνη για μας να είμαστε ο καλύτερος συλλόγου στον κόσμο και όλων των εποχών".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ