ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τελικός Champions League 2022, Πέρεθ: "Ο Εμπαπέ έχει ξεχαστεί, ο Αντσελότι είναι ο καλύτερος"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρακολουθεί προπόνηση της ομάδας του στο Παρκ Ντε Πρενς πριν από αγώνα στο Champions League με την Παρί | 14 Φεβρουαρίου 2022
Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρακολουθεί προπόνηση της ομάδας του στο Παρκ Ντε Πρενς πριν από αγώνα στο Champions League με την Παρί | 14 Φεβρουαρίου 2022 @2022 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ στο Παρίσι, με τον πρόεδρο της Ρεάλ να κάνει λόγο για τέλεια σεζόν και να αποθεώνει τον Κάρλο Αντσελότι, χαρακτηρίζοντας επίσης ξεχασμένη υπόθεση τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της με 1-0 επί της Λίβερπουλ και εκτόξευσε στα ουράνια την ψυχολογία των οπαδών της, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι μάλιστα ένας εξ αυτών.

Ο πρόεδρος των μερένγκες δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίησή του για το φινάλε της σεζόν εκθειάζοντας τον Κάρλο Αντσελότι ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει τη σπόντα του για την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ και της επιθυμίας του να παραμείνει στην Παρί, κάνοντας λόγο για ξεχασμένη υπόθεση.

"Ο Εμπαπέ έχει ξεχαστεί, είναι κάτι από το παρελθόν. Δεν υπάρχει απόψε, μόνο το πάρτι της Ρεάλ. Είχαμε μία τέλεια σεζόν και ο Αντσελότι είναι ο κορυφαίος.

Ξέρει τους παίκτες και την Ρεάλ τόσο καλά και έχει πολλές γνώσεις γύρω από την ψυχολογία. Η Ρεάλ θα συνεχίσει να εργάζεται για να φέρνει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου εδώ.

Φέτος νικήσαμε τις 3 καλύτερες ομάδες στην Αγγλία και την Παρί, αυτό είναι εκπληκτικό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του μαδριλένικου συλλόγου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ