ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ για Εμπαπέ: "Τώρα κάνεις προτάσεις 200 εκατομμυρίων για ένα παίκτη και δεν τις δέχονται"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην παρουσίαση του Μπραχίμ Ντίαθ στη Ρεάλ
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην παρουσίαση του Μπραχίμ Ντίαθ στη Ρεάλ © 2019 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ άφησε σπόντες για την άρνηση της Παρί Σεν Ζερμέν να αρνηθεί την πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ, τονίζοντας πως είναι καλύτερα να αποκτώνται κάποιοι παίκτες όταν λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Έχει περάσει καιρός από τότε που η Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε ασφυκτικό πρέσινγκ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Έμπαπέ και είδε την τεράστια πρόταση των 200 εκατομμυρίων ευρώ να πέφτει στο κενό, όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν το έχει ξεχάσει.

Μάλιστα φαίνεται πως κρατάει... μανιάτικο το πείσμα των ανθρώπων της Παρί να κρατήσουν τον παίκτη παρά το γεγονός πως δέχτηκαν μία εξωπραγματική πρόταση και ότι λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2022, με τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ να αναφέρεται σε αυτό το θέμα μιλώντας σε συνεδρίαση των μετόχων.

"Θα πρέπει να σεβόμαστε τα συμβόλαια και να προσπαθούμε να φέρνουμε καλούς παίκτες και τους καλύτερους. Όμως θα πρέπει και να είμαστε διατεθειμένοι να τους πληρώσουμε.

Τώρα είμαστε στο σημείο όπου ολόκληρα κράτη έχουν συλλόγους υπό την ιδιοκτησία τους και δεν πουλούν τους παίκτες,. Είναι τρέλα αυτό που γίνεται.

Προσφέρουμε 200 εκατομμύρια για έναν μόνο παίκτη και δεν τον πουλούν. Όταν τελειώνουν τα συμβόλαια των παικτών, είναι καλύτερα να τους παίρνουμε τότε", είπε μεταξύ άλλων ο Πέρεθ, για να προσθέσει:

"Εγώ μάχομαι αυτό το μοντέλο επειδή είναι η διαχείριση που μετράει και όχι τα χρήματα που σου δίνουν από έξω. Αυτή τη στιγμή οι πρώτοι 30 της Ευρώπης είναι υπό την ιδιοκτησία εθνών. Δεν είναι αυτή η αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εγώ ήρθα για να το παλέψω αυτό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ