ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Δεν σταματάει το πρότζεκτ της European Super League, πάλεψα για να μείνει ο Ζιντάν"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ. Φλορεντίνο Πέρεθ, σε ομιλία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε ομιλία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου © 2019 MANU FERNANDEZ/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Transistor παραχώρησε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Δήλωσε την στήριξή του εκ νέου στη European Super League, ενώ αναφέρθηκε σε Εμπαπέ, Ζιντάν και Ράμος.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη του στο Transistor έκανε ευθεία επίθεση σε UEFA και Τσέφεριν δηλώνοντας την στήριξή του στο πρότζεκτ της European Super League.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ράμος, τον οποίο χαρακτήρισε γιο του, μίλησε για την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ απέφυγε ερώτηση για το ενδιαφέρον των μερένγκες για τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Σημαντικά σημεία απ' τη συνέντευξή του

Για τη European Super League: "Υπάρχει δεσμευτική συμφωνία και η Super League συνεχίζει. Μάς απείλησαν με σκοπό να υπερασπισθούν την κυριαρχίας τους και οι αγγλικές ομάδες έκαναν πίσω υπό την πίεση. Περιμένουμε τις αποφάσεις του δικαστηρίου.

Οι αγγλικές ομάδες δεν εγκατέλειψαν, αλλά απειλήθηκαν απ' την FIFA. Χάσαμε 8 δισεκατομμύρια και ο Τσεφέριν μαζεύει χρήματα. Υπάρχουν άτομα που έχουν προνόμια και θέλου να τα διατηρήσουν. Ήθελαν να μας πετάξουν απ' το Champions League, όμως τα δικαστήρια το απαγόρευσαν.

Η Super League δεν θα είναι κλειστή. Το κοινό συρρικνώνεται, γι' αυτό ξεκινάμε απ' τις ομάδες με το μεγαλύτερο κοινό. Ένα παιχνίδι της Ρόμα, δεν θα είναι το ίδιο με της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για τον Εμπαπέ: "Ξέρω τι θέλουν τα μέλη της Ρεάλ. Ξέρουν και ποια είναι η πολιτκιή μου. Δεν θέλω να μιλήσω για έναν παίκτη που δεν είναι δικός μας. Με εμπιστεύονται και ο Εμπαπέ είναι εξαιρετικός παίκτης".

Για τον Ζιντάν: "Κουράστηκε απ' ΜΜΕ είχε και μία δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς. Πάλεψα για να μείνει. Δεν έχω διαβάσει το αποχαιρετηστήριο γράμμα του. Είναι θρύλος για εμάς. Έχει το όνειρο να γίνει προπονητής της Γαλλία και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει".

Για τον Ράμος: "Αγαπώ τον Ράμος σαν γιο μου. Τον λατρεύω Του προσφέραμε συμβόλαιο, είχε όμως και προθεσμία. Η Ρεάλ είναι το σπίτι του και θα επιστρέψει με διαφορετικό ρόλο".

Για τον Αντσελότι: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Αντσελότι, τον Πίντους και τη νέα σελίδα στη Ρεάλ. Σκεφτήκαμε απ' την αρχή πως είναι η κατάλληλη λύση. Δεν μίλησα με Ποτσετίνο, Αλέγκρι ή Κόντε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ