ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Περέιρα: "Δυνατή και καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, περιμένω μια φανταστική ατμόσφαιρα"

Ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου της Φενέρμπαχτσε ενόψει Ολυμπιακού | 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου της Φενέρμπαχτσε ενόψει Ολυμπιακού | 24 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/11, 22:00, Cosmote Sport 2 και LIVE από το SPORT24) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους.

Ο Βίτορ Περέιρα ακολούθησε κανονικά την αποστολή της Φενέρμπαχτσε, όπως αναμενόταν και παρά τα δημοσιεύματα των Τούρκων, στην Αθήνα και μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό (25/11, 22:00, Cosmote Sport 2 και LIVE από το SPORT24).

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε δυνατή και καλή ομάδα τους "ερυθρόλευκους", σημείωσε πως περιμένει μια φανταστική ατμόσφαιρα ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πρόβλημα να εισέλθει στη χώρα μας.

Για τον Ολυμπιακό:

"Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει Champions League και Europa. Που έχει παίξει με μεγάλες ομάδες. Πρέπει να διορθώσουμε ότι κάναμε λάθος στο προηγούμενο ματς. Να μην τους αφήσουμε να κάνουν κόντρα επιθέσεις. Να είμαστε πιο σταθεροί και να παίξουμε με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Τρεις σημαντικοί βαθμοί. Θα είναι φανταστική ατμόσφαιρα. Έτσι την περιμένουμε. Θα είναι πολύ ωραίο που γυρίζω σε αυτό το γήπεδο".

Για το εάν θα παίξει με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα:

"Προσπαθούμε να βάλουμε την ομάδα να παίξει διαφορετικά συστήματα. Το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνει ο παίκτης το τι του ζητάς και να κατανοεί το σύστημα από το το σχήμα που παίζεις. Πρέπει να περιμένετε αύριο για τον σχηματισμό μας. Να δείτε πως θα παίξουμε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και στο γήπεδο θα έχει την Πέμπτη μία φανταστική ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι".

Για τις πληροφορίες πως είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης στην Ελλάδα και το ότι μπορεί να είχε πρόβλημα να μπει στη Ελλάδα:

"Δεν είναι θέμα για να μιλήσουμε εδώ. Είμαι εδώ για να μιλήσουμε για δύο μεγάλες ομάδες και όχι για τέτοια θέματα. Λυπάμαι αλλά δεν θα μιλήσω για τέτοια θέματα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ