ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρασε ιατρικά ο Ιμπραΐμ

Πέρασε ιατρικά ο Ιμπραΐμ

Ο Ιμπραΐμ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπογράφει και φεύγει δανεικός. Παλεύει την δύσκολη περίπτωση του Μαρκάνο ο Ολυμπιακός, απορρίφθηκε η έφεση στην UEFA. Στις 2000 τα κενά καθίσματα.

Μόνο οι υπογραφές μένουν για να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός την απόκτηση του Αμπντεσαλάμ Ιμπραΐμ.

Ο 23χρονος κεντρικός μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (23/1) και από την στιγμή που όλα θα κυλήσουν ομαλά, την Παρασκευή (24/1) θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και θα φύγει με την μορφή δανεισμού για τον Εργοτέλη .

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει πάντα στα υπόψιν του την περίπτωση του Τζόναθαν Λεζεάρ, μόνο που οι όποιες εξελίξεις με τον Βέλγο εξτρέμ μετατίθενται για το καλοκαίρι. Είναι παίκτης που ενδιαφέρει τους "ερυθρόλευκους", αλλά όχι για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (23/1) υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων σε Βέλγιο και Ολλανδία, που ήθελαν τον Λεζεάρ να έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2014.

Παλεύει την δύσκολη περίπτωση του Μαρκάνο

Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει στον Ιβάν Μαρκάνο , ως τον παίκτη που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό του τραυματία Σιόβα, γεγονός που επιβεβαιώνουν στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Με την υποσημείωση ωστόσο πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο 27χρονος αμυντικός είναι στα βασικά πλάνα του τεχνικού της Ρουμπίν Καζάν, ενώ έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό ετήσιο κασέ με τον ρωσικό σύλλογο που φτάνει στα 2,5 εκ. ευρώ!

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση στις υποθέσεις Μαρκάνο - Τζεμπούρ, με τον Αλγερινό να "ψάχνεται" στην Αγγλία και την Νότιγχαμ Φόρεστ .

Απορρίφθηκε η έφεση στην UEFA

Τέλος, όπως αναμενόταν, την Πέμπτη έγινε γνωστή και η απόφαση της UEFA για την έφεση που είχαν καταθέσει οι Πειραιώτες σχετικά με την ποινή που τους είχε επιβληθεί εξαιτίας της εμφάνισης ενός πανό ρατσιστικού περιεχομένου στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" στο ματς με την Άντερλεχτ.

Το Πειθαρχικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού και στην αναμέτρηση της 25ης Φλεβάρη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Φάληρο, για την φάση των "16" του Champions League, θα υπάρχουν 2000 κενά καθίσματα στο πέταλο των οργανωμένων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μόλις οι Πειραιώτες έχουν καθαρογραμμένη την απόφαση της UEFA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ