ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Το "δώσε πέναλτι ρε" του Τσιμίκα στο διαιτητή του Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ

Liverpool's Kostas Tsimikas controls the ball during the Champions League group D soccer match between Liverpool and Atalanta at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 25, 2020. (Peter Powell/Pool via AP)
Ο Κώστας Τσιμίκας κατά τη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ - Αταλάντα για το Champions League Ⓒ 2020 PETER POWELL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κώστας Τσιμίκας ζήτησε πέναλτι από το διαιτητή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, ακόμα κι αν καθόταν στον πάγκο των "κόκκινων". Οι φωνές του, δε, ακούστηκαν ακόμα και στη μετάδοση.

Ο Κώστας Τσιμίκας παρακολουθούσε από τον πάγκο της Λίβερπουλ την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν στο 28ο λεπτό βγήκε ο... Έλληνας ποδοσφαιριστής από μέσα του και ζήτησε πέναλτι από τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ.

Πρόκειται για τη φάση της απομάκρυνσης του Ερίκ Μπεγί, που διαδέχθηκε η ανατροπή του Νατ Φίλιπς, με το διαιτητή αρχικά να καταλογίζει πέναλτι, αλλά στη συνέχεια να ειδοποιείται από τον VAR ότι πρέπει να δει τη φάση σε ριπλέι.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας κι ενώ όλοι ανέμεναν την τελική απόφαση του Τέιλορ, ακούστηκε από τον πάγκο της Λίβερπουλ μία κραυγή που στα ελληνικά έλεγε "δώσε πέναλτι ρεεεεε". Προφανώς, επρόκειτο για τον 25χρονο Έλληνα μπακ, που αγωνιούσε για τους "κόκκινους", οι οποίοι σε εκείνο το σημείο βρίσκονταν πίσω στο σκορ.

Ο Τέιλορ δεν τον άκουσε και πήρε πίσω το πέναλτι, αφού η καθαρή απομάκρυνση είχε προηγηθεί του μαρκαρίσματος, αλλά στο τέλος ο Τσιμίκας χαμογέλασε, αφού η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 4-2 μέσα στο "Ολντ Τράφορντ".

Ακούστε την κραυγή του Τσιμίκα στο 1:44 του βίντεο

Photo Credits: © 2020 Peter Powell/Associated Press

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ