ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πέλκας: "Ξεχωριστό παιχνίδι για εμένα, είχα δώσει μάχες κόντρα στον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ"

Ο Πέλκας στη συνέντευξη Τύπου για το Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Ο Πέλκας στη συνέντευξη Τύπου για το Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) θυμήθηκε τις παλιές μάχες απέναντι στους ερυθρόλευκους, όταν βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Δημήτρης Πέλκας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ανέφερε πως είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι γι' αυτόν, ενώ θυμήθηκε τις παλιές του μάχες κόντρα στους ερυθρόλευκους, όταν βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέλκα:

Για το πως νιώθει που γυρίζει στην Ελλάδα: "Αύριο θα είναι σημαντικό παιχνίδι, σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Φενέρμπαχτσε παίζει πάντα για τους τρεις πόντους. Είναι καλή ευκαιρία για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Είναι χαρά μου να γυρίζω στη χώρα μου. Αν παίξω, αύριο θα τα δώσω όλα και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη".

Για τον τραυματισμό του: "Μετά τον τραυματισμό δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Περίμενα τις ευκαιρίες μου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα, Είχα δώσει και στην Ελλάδα μεγάλες μάχες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με την παλιά ομάδα μου. Εάν παίξω αύριο θα δώσω τα πάντα".

Για τη νίκη με Γαλατά: "Ήταν μία καλή και μεγάλη νίκη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας όμως αυτό το ματς με τη Γαλατά και να επικεντρωθούμε με τον Ολυμπιακό. Ένα πολύ σημαντικό ματς. Η Φενέρ θέλει να είναι πρώτη παντού. Αυτό θέλουμε".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ