ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέλκας: "Δεν γίνεται να φέρνουμε τέτοια αποτελέσματα"

Ο Πέλκας σε προσπάθειά του στο ματς με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ
Ο Πέλκας σε προσπάθειά του στο ματς με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας στάθηκε στο 1-1 με το Κόσοβο και τόνισε πως θα πρέπει η Εθνική να γίνει καλύτερη και να σταματήσει να φέρνει τέτοια αποτελέσματα. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Τάσος Δουβίκας.

Επικριτικός ήταν ο Δημήτρης Πέλκας μετά το φινάλε του αγώνα της Εθνικής με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ, που έληξε με σκορ 1-1. Η απογοήτευσή του ήταν εμφανής, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν γίνεται να φέρνουμε τέτοια αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Χάσαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είχαμε 4-5 ευκαιρίες μετά το 1-0, μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε το γκολ. Υπάρχει πολύ στεναχώρια, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, όχι να μιλάμε για να γυρίσουμε την κατάσταση.

Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, δεν γίνεται να φέρνουμε τέτοια αποτελέσματα. Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο που μπορώ. Μετά τον τραυματισμό μου δεν έχω βρει το ρυθμό μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε καλά μεταξύ μας και στεναχωριόμαστε για τα αποτελέσματα, μιλάμε μεταξύ μας αλλά μόνοι μας το χαλάμε, ενώ προσπαθούμε, πρέπει να κάνουμε τα πάντα".

Δουβίκας: "Βλέπω μεγάλη βελτίωση"

Στη βελτίωση της Εθνικής στάθηκε ο Τάσος Δουβίκας μετά τον αγώνα με το Κόσοβο, ενώ τόνισε πως η έλλειψη του γκολ είναι και θέμα τύχης.

"Δεν μας ικανοποιεί το 1-1. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ και ήταν αναμενόμενο να έχει κάποιες ευκαιρίες ο αντίπαλος, επομένως γι' αυτό φέραμε την ισοπαλία", είπε αρχικά.

Για την αναποτελεσματικότητα στο γκολ, ανέφερε: "Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι συγκεκριμένο που μας στερεί το γκολ. Είναι η στιγμή. Σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες, εγώ είχα την κεφαλιά, ο Γιώργος είχε επίσης κάποιες ευκαιρίες, είχαμε κι άλλες. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Είχαμε καλή εικόνα σήμερα".

Για το γεγονός ότι μαζί με τον Παυλίδη δεν βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και οι συμπαίκτες τους μιλούν για έλλειψη γκολ, σχολίασε: "Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Είμαστε καλοί στο σκοράρισμα, δεν έχει έρθει το γκολ σε κάποια παιχνίδια, θα έρθει στα επόμενα".

Για την πορεία της ομάδας, απάντησε: "Από τη στιγμή που ήρθα (ματς εκτός με την Ισπανία) βλέπω μεγάλη βελτίωση μέχρι και σήμερα. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι τακτικά. Να περιμένετε μια καλύτερη εικόνα".

Για το τι λείπει από την Εθνική, ανέφερε: "Θα μπορούσε να είναι και το γκολ".

Για το Nations League, είπε: "Εμείς θα δώσουμε το 100% και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ