ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέλκας: "Ο Πογέτ ζήτησε από μένα και τον Μασούρα ένα γκολ στη διάρκεια του αγώνα"

Πέλκας: "Ο Πογέτ ζήτησε από μένα και τον Μασούρα ένα γκολ στη διάρκεια του αγώνα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Β. Ιρλανδία στάθηκε στα όσα τους είπε ο Πογέτ στο ημίχρονο και έφεραν την αλλαγή στην εικόνα της Εθνικής ενώ αποκάλυψε και όσα ζήτησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Β. Ιρλανδία και τη νίκη της Ελλάδας με 3-1 στάθηκε στα όσα τους είπε ο Πογέτ στο ημίχρονο και έφεραν την αλλαγή στην εικόνα της Εθνικής.

Επίσης αποκάλυψε και όσα ζήτησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός πριν την έναρξη της αναμέτρησης απ' αυτόν και τον Μασούρα.

"Όταν χάνεις ένα γκολ δεν σε ρίχνει σε πεισμώνει, το έχασα στην Κύπρο, σήμερα το κυνήγησα ξανά και ήρθε. Κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κύπρο. Πιστεύω πως αν είχαμε προηγηθεί στο σκορ ή αν ισοφάριζα θα ήταν άλλο ματς. Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που δεν περάσουμε και προχωράμε".

Για το τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο:

το πρώτο ημίχρονο αλλιώς περιμέναμε διαφορετικά τους Β. Ιρλανδούς και λίγο το χάσαμε. Στο ημίχρονο διορθώθηκε αυτό, μπήκαμε διαβασμένοι στο δεύτερο μέρος. Έπαιξε ρόλο η ανάπαυλα και τα όσα συζητήσαμε με τον προπονητή μας που το έβλεπε καθαρά από τον πάγκο".

Τι σας είπε:

"Μας μίλησε λίγο τακτικά, να δώσουμε επίσης και εμείς οι ίδιοι το κάτι παραπάνω. Επίσης να σας πω και ένα μυστικό πριν το ματς και την ομίλια του προπονητή. Όταν έφτασε σε εμένα και τον Μασούρα μας είπε από εσάς θέλω ένα γκολ σήμερα. Κρατάμε τη νίκη, το πλεονέκτημα και προχωράμε".

Για τη συνέχεια και την κλήρωση για το EURO 2024:

"Αγώνα με αγώνα, να δούμε πρώτα, την κλήρωση να παλέψουμε όλα τα ματς και στόχος είναι η απευθείας πρόκριση στο EURO".

Δείξατε αντίδραση:

"Και απ' αυτό. Μιλήσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μόνοι μας. Να βγάλουμ,ε αντίδραση, εγωισμό, να δούμε τι έφταιξε στην Κύπρο. όλα παίζουν ρόλο, καλό μάθημα το προηγούμενο ματς, καλό και το σημερινό".

Για το που αφιέρωσε το γκολ:

"Το γκολ το αφιέρωσα στη γυναίκα μου και τον Λημνιό που καθόντουσαν μαζί και ήταν ο μεγάλος άτυχος. Όπως επίσης και στον γιατρό γιατί όταν ήρθα εδώ διαπίστωσα πως έχω σπάσει το δάχτυλο μου και με βοήθησε ώστε να μην πονάω σήμερα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ