ΠΑΟΚ

Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς για τον τίτλο του κορυφαίου!

Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς για τον τίτλο του κορυφαίου!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε την ψηφοφορία για τον κορυφαίο σε απόδοση παίκτη του Δικεφάλου τον μήνα που έφυγε.

Τρεις πολύ δυνατές υποψηφιότητες επέλεξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον 11888 MVP Απριλίου. Οι φίλοι της ομάδας καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του Δημήτρη Πέλκα, του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ας δούμε πώς παρουσιάζει η ΠΑΕ τις υποψηφιότητες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

"Ο Δημήτρης Πέλκας μπαίνει για έναν ακόμα μήνα στην συζήτηση για τον κορυφαίο. Στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου δείχνει ότι πλέον έχει ανέβει επίπεδο και αποτελεί από τον Αύγουστο βασικό και αναντικατάστατο μέρος του φετινού ΠΑΟΚ. Υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου μοιάζει απελευθερωμένος και αποδίδει τα μέγιστα σε κάθε παιχνίδι. Τον μήνα που έφυγε σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στον Πανιώνιο και μοίρασε δύο ασίστ, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε μόλις δύο παιχνίδια.

Δεύτερος μονομάχος ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός φέτος είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίστηκε ο ρόλος του και η χρησιμότητα του στον Δικέφαλο. Αγωνιζόμενος είτε ως βασικός σε διαφορετικές θέσεις τις επιθετικής γραμμής, είτε ερχόμενος από τον πάγκο, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της πορείας του ΠΑΟΚ μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Τον Απρίλιο κατάφερε να γυρίσει σε μόλις μισή ώρα το παιχνίδι με την Ξάνθη, με γκολ και ασίστ, ενώ πήρε φανέλα βασικού κόντρα σε Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, με εξαιρετική παρουσία.

Τέλος, το βραβείο θα διεκδικήσει και o πρώτος σκόρερ της ομάδας την φετινή σεζόν, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος στράικερ είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Δικεφάλου. Δεινός εκτελεστής, μετράει 25 γκολ την φετινή σεζόν, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του Συλλόγου και παράλληλα και την καλύτερη συγκομιδή στη δική του καριέρα. Στα παιχνίδια του Απριλίου ήταν απολαυστικός.

Πέτυχε τέσσερα τέρματα, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του διπλού στη Λεωφόρο, ενώ είχε σημαντική συμμετοχή και στην ανάπτυξη του Δικεφάλου, αλλά και στον αμυντικό τομέα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ