ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πέλκας για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Είμαι έτοιμος, μπορώ να βοηθήσω τη Φενέρ να κερδίσει"

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Άνκαραγκουτσου.
Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε © 2021 ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ο Δημήτρης Πέλκας δήλωσε πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League και μιλώντας με τον Βίτορ Περέιρα του ζήτησε να παίξει, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι μπορεί να συμβάλλει στη νίκη της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος άρχισε με το δεξί το ταξίδι του στο φετινό Europa League επικρατώντας με 2-1 της Αντβέρπ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για τη 2η αγωνιστική κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (30/9, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24).

Η τουρκική ομάδα που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ψάχνει την πρώτη της νίκη, με τον Δημήτρη Πέλκα να δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του όπως μπορεί, για να πάρει το τρίποντο κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ο Έλληνας διεθνής έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό και πλέον θέλει να επανορθώσει για το χαμένο πέναλτι στον εκτός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ, όπου στέρησε από την ομάδα του την ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα σημαντικό διπλό. Όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Τουρκίας ο Πέλκας σε συνομιλία του με τον Περέιρα του ξεκαθάρισε πως είναι σίγουρος πως μπορεί να συνεισφέρει στη νίκη της Φενέρ.

"Αισθάνομαι έτοιμος από κάθε άποψη. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεισφέρω στην ομάδα μου. Αν μου δώσετε κάποιο ρόλο, μπορώ να μας βοηθήσω να κερδίσουμε", ανέφερε ο 27χρονος στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Πορτογάλο προπονητή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ