ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Πέλκας έφτασε τα 7 γκολ με τη Φενέρμπαχτσε

Fenerbahce's Dimitris Pelkas of Greece during a Turkish Super League soccer match between Fenerbahce and Ankaragucu in Istanbul, Monday, Jan. 18, 2021. (AP Photo)
Fenerbahce's Dimitris Pelkas of Greece during a Turkish Super League soccer match between Fenerbahce and Ankaragucu in Istanbul, Monday, Jan. 18, 2021. (AP Photo) © 2021 ASSOCIATED PRESS

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν σερβίρει μόνο γκολ, σκοράρει κιόλας, με συνέπεια να φτάσει τα 7 γκολ (έχει άλλες τόσες ασίστ) για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, στο παιχνίδι με την Ερζουρούμσπορ.

Ο Δημήτρης Πέλκας σημείωσε το 7ο τέρμα του για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε στην αναμέτρηση με την Ερζουρούμσπορ, για την 39η αγωνιστική της Süper Lig.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο βασικό σχήμα του Σενιόλ Τσορλού και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να βρεθεί με 3 γκολ πάνω σε διάστημα ενός τετάρτου. Ο Χοσέ Σόσα με πέναλτι στο 6' άνοιξε το σκορ, ο Ένερ Βαλένσια διπλασίασε τα τέρματα περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 14' ο Πέλκας με σουτ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από ασίστ του Βαλένσια έκανε το 3-0.

Με τς 7 γκολ και τις άλλες τόσες ασίστ, ο Πέλκας έχει σημαντική συμβολή στη διατήρηση επαφής της Φενέρμπαχτσε με την πρωτοπόρο Μπεσίκτας (κάτι που ευνοεί τον... ΠΑΟΚ). Με 3 αγώνες να απομένουν και την ομάδα του Πέλκα να έχει "κλειδώσει" τους 3 βαθμούς κόντρα στην Ερζουρούμσπορ, η απόσταση που τη χωρίζει απ' την κορυφή είναι στους 5 βαθμούς.

Photo Credits: © 2021 Jon Super/Associated Press

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ