CHAMPIONS LEAGUE

Πελεγκρίνι: "Κάναμε τα ίδια λάθη με πέρυσι"

Πελεγκρίνι: "Κάναμε τα ίδια λάθη με πέρυσι"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στάθηκε στα αρκετά λάθη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι οι παίκτες του δεν έκαναν αυτά που τους ζήτησε στα πρώτα 45 λεπτά!

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ίδιο ακριβώς σημείο του Champions League η ομάδα τους παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Πέρυσι είχε ηττηθεί με 2-0 εντός έδρας στο πρώτο ματς για τους "16" του διοργάνωσης και φέτος ξεκινάει σχεδόν από την ίδια αφετηρία μιας που έχασε με 2-1 στο "Etihad Stadium" , ενώ το ειρωνικό είναι πως για δεύτερη σερί χρονιά ολοκληρώνει το πρώτο της ματς απέναντι στους Καταλανούς με 10 παίκτες.

"Είναι σημαντικό να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Δεν μπορούμε κάθε φορά που παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα να έχουμε έναν παίκτη μας που να αποβάλλεται.

Επαναλάβαμε τα ίδια λάθη με την περασμένη σεζόν, έχοντας παίκτη που αποβλήθηκε (σ.σ. πέρυσι ήταν ο Ντεμιτσέλις, φέτος ο Κλισί). Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τη Μπαρτσελόνα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Χαρίσαμε στη Μ πάρτσα το πρώτο γκολ. Οι παίκτες μου δεν έκαναν αυτά που τους είχα ζητήσει στα πρώτα 45 λεπτά. Τους είχα ζητήσει να πιέσουν ψηλά τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Πελεγκρίνι: "Κάναμε τα ίδια λάθη με πέρυσι"

Σε αυτό το διάστημα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τρεις διαδοχικές πάσες και υπήρχε σύγχυση", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, για να προσθέσει:

"Καταφέραμε να ηρεμήσουμε στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε καλά και κάναμε ό,τι μπορούσαμε με αποτέλεσμα να φτάσουμε κοντά στο να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Η απόκρουση του Χαρτ στο φινάλε του αγώνα στο πέναλτι του Μέσι ήταν πολύ σημαντική, αλλά δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό το πέναλτι.

Φυσικά και έχουμε πλέον περισσότερες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς καθώς με ένα 3-1 εις βάρος μας θα ήταν πολύ δύσκολο να το ανατρέψουμε".

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 1-2

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ