ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πελέ: Το video από τις φυσιοθεραπείες μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Πελέ κατά τη διάρκεια της φυσιοθεραπείας του μετά από εγχείρηση στο παχύ έντερο
Ο Πελέ κατά τη διάρκεια της φυσιοθεραπείας του μετά από εγχείρηση στο παχύ έντερο PRINT SCREEN INSTAGRAM: IAMKELYNASCIMENTO

Ο Πελέ συνεχίζει να αναρρώνει έπειτα από την επέμβαση στο παχύ έντερο, στην οποία υποβλήθηκε, με την κόρη του να δημοσιεύει στα social media ένα video από τις φυσιοθεραπείες του Βραζιλιάνου σταρ, ενημερώνοντας ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Ο Πελέ έπειτα από την περιπέτεια της υγείας του, είναι καλά και συνεχίζει να αναρρώνει, όπως ενημέρωσε η κόρη του μέσω των social media. Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος υποβλήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο, εισήχθη στη συνέχεια εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο.

Ωστόσο, ο 80χρονος ξεπέρασε τον κίνδυνο και η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και video από τις φυσιοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται ο Πελέ, με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video, φαίνεται να κάνει ασκήσεις στα πόδια και στη συνέχεια να "πυγμαχεί" μπροστά στην κάμερα., ενώ τον παρακολουθούν δύο φυσιοθεραπευτές. "Σήμερα έκανε δύο βήματα μπροστά!", έγραψε η Κέλι στη δημοσίευσή της, σε σχέση με προηγούμενη ανάρτηση που είχε αναφέρει στους θαυμαστές ότι η ανάρρωση του πατέρα της ήταν συχνά δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ