ΠΕΛΕ

Πελέ: Το νοσοκομείο ενημέρωσε ότι η υγεία του "δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση"

Ο Πελέ
Ο Πελέ 2016 AP PHOTO/LUCA BRUNO, FILE

Το νοσοκομείο "Άλμπερτ Άινσταϊν" του Σάο Πάουλο όπου νοσηλεύεται ο Πελέ εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν με το οποίο ενημερώνει ότι η κατάσταση της υγείας του θρυλικού Βραζιλιάνου "δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση" τις τελευταίες ημέρες.

Η κατάσταση της υγείας του Πελέ είναι άσχημη, αφού ο "βασιλιάς" νοσηλεύεται ξανά στο "Άλμπερτ Άινσταϊν" του Σάο Πάουλο, αυτήν τη φορά με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η εισαγωγή του την περασμένη Τρίτη ήταν έκτακτη και παράλληλα με αυτήν εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στον Τύπο της Βραζιλίας που έκαναν λόγο για μη ανταπόκριση του οργανισμού του στις χημειοθεραπείες που υποβάλλεται.

Μάλιστα, το Σάββατο η τοπική εφημερίδα "Folha" υποστήριξε ότι πλέον ο 82χρονος θρύλος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να ανακουφιστεί από τον πόνο και την έλλειψη αναπνοών, χωρίς να υποβάλλεται σε παρεμβατικές θεραπείες.

Το Σάββατο, το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του "δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση" τις τελευταίες ημέρες. Αναφέρει δε ότι ο οργανισμός του Πελέ ανταποκρίνεται επαρκώς στα αντιβιοτικά που λαμβάνει για τη λοίμωξη του αναπνευστικού.

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ