ΠΕΛΕ

Πελέ: Το καθησυχαστικό μήνυμα για την υγεία του και το "ευχαριστώ" στο Κατάρ για την εντυπωσιακή αφιέρωση

Ο Πελέ σε ομιλία του
Ο Πελέ σε ομιλία του Ⓒ 2016 ANDRE PENNER/ ASSOCIATED PRESS

Ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο έκανε ο Πελέ, ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του και ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τα κτίρια του Κατάρ που φωταγωγήθηκαν προς τιμήν του.

Την Περασμένη Τετάρτη, σήμανε νέος "συναγερμός" για την κατάσταση της υγείας του Πελέ, ο οποίος εισήχθη εκ νέου και εκτάκτως στο νοσοκομείο, καθώς πρήστηκε σε όλο του το σώμα και είχε καρδιακά προβλήματα.

Εκεί, ο Βραζιλιάνος θρύλος υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να εκτιμηθεί η κατάστασή του, με το νοσοκομείο να μην εκδίδει ιατρικό δελτίο. Ο Πελέ δίνει μάχη με τον καρκίνο και σύμφωνα με το ESPN η χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται δεν έχει αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Βραζιλιάνος έκανε ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο "Αϊνστάιν" στο Σάο Πάουλο, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που του στέλνει αλλά και το Κατάρ, όπου φωταγωγήθηκαν κτίρια προς τιμήν του για να του ευχηθούν καλή ανάρρωση.

"Φίλοι μου, βρίσκομαι στο νοσοκομείο για τη μηνιαία επίσκεψή μου. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις θετικά μηνύματα όπως αυτό. Ευχαριστώ το Κατάρ για αυτή την αφιέρωση και όλους όσοι μου στέλνουν θετική ενέργεια", έγραψε στο Instagram.

TAGS ΠΕΛΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ