ΠΕΛΕ

Πελέ: "Θα μείνω στο νοσοκομείο μερικές ημέρες"

Πελέ: "Θα μείνω στο νοσοκομείο μερικές ημέρες"

Ο Πελέ θα παραμείνει για ακόμη μερικές ημέρες στο νοσοκομείο "Albert-Einstein" του Σάο Πάουλο, για να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο Πελέ θα παραμείνει στο νοσοκομείο "Albert-Einstein" του Σάο Πάουλο για λίγες ακόμη ημέρες, ώστε να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων. Την εξέλιξη αυτή, γνωστοποίησε ο 81χρονος με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Φίλοι μου, από τις 30 Σεπτεμβρίου που έφυγα από το νοσοκομείο, ξέρετε ότι έκανα μικρές χημειοθεραπείες στο πλαίσιο της θεραπείας μου. Σήμερα βρίσκομαι στον Albert-Einstein και κάνω την τελευταία συνεδρία του 2021. Ήθελα να μοιραστώ αυτό το επίτευγμα μαζί σας. Άλλωστε, κάθε μικρή νίκη είναι ένας λόγος για να πανηγυρίσουμε, δε νομίζετε;

Θα εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να κάνω μια νέα σειρά εξετάσεων, οπότε θα μείνω εδώ για μερικές μέρες. Μην ανησυχείτε, ετοιμάζομαι για τις γιορτές", έγραψε ο Πελέ, σχολιάζοντας μία φωτογραφία του στην οποία εμφανίζεται χαμογελαστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου με υψωμένη την γροθιά του.

Ο Πελέ εισήλθε ξανά στο νοσοκομείο, Albert Einstein, όπου είχε νοσηλευτεί και τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, η κόρη του Κέλι Νασιμέντο στη δημοσίευσή της πριν δυο ημέρες εξήγησε πως η νοσηλεία του Πελέ ήταν προγραμματισμένη, καθώς αποτελεί κομμάτι της θεραπείας του και είχε προσθέσει πως σε 2-3 ημέρες ο πατέρας της θα επέστρεφε στο σπίτι.

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ