ΠΕΛΕ

Πελέ: "Να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι όλοι, είμαι δυνατός"

Πελέ: "Να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι όλοι, είμαι δυνατός"
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Πελέ έστειλε μήνυμα μέσω Instagram από το νοσοκομείο του Σάο Πάουλο στο οποίο νοσηλεύεται από την Τρίτη, λέγοντας ότι είναι δυνατός και ζητώντας ψυχραιμία από όλους.

Ο Πελέ έστειλε το μήνυμά του από το νοσοκομείο "Άλμπερτ Άινσταϊν" όπου νοσηλεύεται, στο οποίο υποστηρίζει ότι είναι δυνατός, ζητώντας ψυχραιμία από όλους.

Ο 82χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου τοποθετήθηκε μέσω Instagram για την κατάσταση της υγείας του, συνοδεύοντας το μήνυμά του με φωτογραφία από το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, στο οποίο αναφέρεται ότι δεν υπάρχει "επιδείνωση στα τελευταία 24ωρα".

"Φίλοι μου, θέλω όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έλαβα. Έχω μεγάλη πίστη στο Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που έλαβα από εσάς από όλον τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και επίσης υποστήριξτε και τη Βραζιλία στο Μουντιάλ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα", ήταν το μήνυμά του.

Όπως είναι φυσικό, κάτω από το ποστάρισμα απάντησαν με ευχές για κουράγιο και δύναμη ομάδες, φορείς και άλλες προσωπικότητες του αθλήματος, που στηρίζουν τον Πελέ σε ακόμα μία μάχη για την υγεία του.

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ