ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ για Μέσι: "Σε θαυμάζω"

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Πελέ κατά τη διάρκεια των βραβείων της χρυσής μπάλας το 2011
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Πελέ κατά τη διάρκεια των βραβείων της χρυσής μπάλας το 2011 AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε το ρεκόρ του Πελέ φτάνοντας τα 643 γκολ με τη φανέλα μιας ομάδας και ο θρυλικός Βραζιλιάνος έσπευσε να τον συγχαρεί.

Στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια γράφτηκε ιστορία και πρωταγωνιστής ήταν πιο άλλος από τον Λιονέλ Μέσι.

Με αυτό το γκολ που βλέπετε ακριβώς από πάνω ο Αργεντινός έφτασε τα 643 με την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις και είναι πλέον στην πρώτη θέση των σκόρερ με τη φανέλα μίας και μόνο ομάδας, μαζί με τον Πελέ που είχε πετύχει άλλα τόσα με την Σάντος.

Ο Βραζιλιάνος έσπευσε να τον αποθεώσει μέσα από ανάρτησή του στο Instagram: "Όταν η καρδιά σου πλημμυρίζει από αγάπη, είναι δύσκολο να αλλάξεις τον δρόμο σου. Όπως και εσύ, ξέρω τι είναι να αγαπάς να φοράς την ίδια φανέλα κάθε μέρα. Όπως και εσύ, ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το μέρος όπου νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Συγχαρητήρια για το ιστορικό σου ρεκόρ, Λιονέλ. Αλλά κυρίως, συγχαρητήρια για την ωραία σου πορεία στην Μπαρτσελόνα. Ιστορίες όπως οι δικές μας, να αγαπάμε τον ίδιο σύλλογο για τόσο πολύ καιρό, δυστυχώς θα είναι κάθε φορά πιο σπάνιες στο ποδόσφαιρο. Σε θαυμάζω πολύ, Λιονέλ Μέσι"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΛΕ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ