ΠΕΛΕ

Πελέ: Η μητέρα του Βασιλιά του ποδοσφαίρου δεν γνωρίζει ότι πέθανε

Ο Πελέ με την μητέρα του, Σελέστε τον Μάιο του 1965
Ο Πελέ με την μητέρα του, Σελέστε τον Μάιο του 1965 ASSOCIATED PRESS

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή και σύμφωνα με την αδερφή του, η μητέρα τους, που είναι 100 ετών σήμερα, δεν γνωρίζει για τον θάνατο του γιου της.

Ο Πελέ έχασε τη μάχη με τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και την Πέμπτη (29/12) άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, Άλμπερτ Αϊνστάιν, του Σάο Πάουλο.

Ο θρυλικός Πελέ θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία την Τρίτη (2/1), όμως η μητέρα του δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία, καθώς είναι 100 ετών και οι γιατροί της απαγορεύουν να σηκώνεται από το κρεβάτι, ενώ πάσχει επίσης, και από άνοια.

Μάλιστα, η αδερφή του Βασιλιά του ποδοσφαίρου, Μαρία Λουσία ντο Νασιμέντο, αποκάλυψε ότι η μητέρα της δεν γνωρίζει καν ότι ο γιος της δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

"Μιλάμε, αλλά δεν ξέρει την κατάσταση. Είναι στον δικό της κόσμο. Ανοίγει τα μάτια της όταν αναφέρω το όνομά του και λέω, "Θα προσευχηθούμε για αυτόν", αλλά δεν έχει πραγματικά επίγνωση του τι της λέω", είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του Βραζιλιάνου θρύλου σε Μέσο της Βραζιλίας.

TAGS ΠΕΛΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ