ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Πελέ για το ρεκόρ του Μέσι με την Αργεντινή: "Συγγνώμη αν άργησα, το ταλέντο σου είναι εκπληκτικό"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa America 2021 με την εθνική Αργεντινής | 10 Ιουλίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa America 2021 με την εθνική Αργεντινής | 10 Ιουλίου 2021 @2021 BRUNA PRADO/AP IMAGES

Ο Πελέ δεν μπόρεσε να συγχαρεί τον Λιονέλ Μέσι για το ρεκόρ του με την εθνική Αργεντινής στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου τον ξεπέρασε και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής, λόγω της περιπέτειας της υγείας του, ωστόσο το έκανε τώρα μέσα από τα social media.

Ολοένα και πιο θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση του Πελέ, με τον θρύλο της Βραζιλίας να φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας που βίωσε έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο.

Ο 80χρονος, ο οποίος συνεχίζει την ανάρρωσή του από το νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο, θέλησε να συγχαρεί έστω και καθυστερημένα τον Λιονέλ Μέσι για το κατόρθωμά του νωρίτερα τον Σεπτέμβρη να τον ξεπεράσει σε γκολ και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ σημείωσε χατ-τρικ απέναντι στη Βολιβία και πλέον είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στις διοργανώσεις της Conmebol.

"Γεια σου Λιονέλ Μέσι. Συγγνώμη αν άργησα. Ωστόσο, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να σε συγχαρώ για ένα ακόμη ρεκόρ που έσπασες νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Το ταλέντο σου να παίζεις μπάλα είναι εκπληκτικό! Ελπίζω να πετύχεις ακόμα περισσότερα, μαζί με τους φίλους μου Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram ο Πελέ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ