ΕΠΟ

Πειθαρχικές διώξεις σε Μαρινάκη και Βρέντζο για τις δηλώσεις μετά το ντέρμπι

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βρέντζου για τις δηλώσεις τους μετά το ντέρμπι.

Πειθαρχικές διώξεις σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και του μέλους του Δ.Σ. της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου άσκησε ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια για τις δηλώσεις που έκαναν οι δύο άνδρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος των ακολούθων προσώπων.

  • Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και
  • Γιάννη Βρέντζου, μέλους ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

διότι ως αξιωματούχοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δυσφήμησαν ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α’ και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

TAGS ΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ