ΡΟΜΑ

Πατέρας παίκτη της Τζένοα διέλυσε αμάξια στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα

Ο Τζιανλούκα Σκαμάκα της Τζένοα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μίλαν για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 18 Απριλίου 2021
Ο Τζιανλούκα Σκαμάκα της Τζένοα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μίλαν για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 18 Απριλίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο πατέρας του Τζιανλούκα Σκαμάκα, επιθετικού της Σασουόλο που αγωνίζεται δανεικός στην Τζένοα, εισέβαλε στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα και διέλυσε παρκαρισμένα αμάξια!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα στην Τριγκόρα. Ένας άντρας συνελήφθη, έχοντας εισβάλλει στο "Φούλβιο Μπερναρντίνι" και έχοντας προκαλέσει ζημιές με σιδηρολοστό σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο δράστης είναι γνωστός στους "τζιαλορόσι", αφού πρόκειται για τον πατέρα του Τζιανλούκα Σκαμάκα, ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Σασουόλο και αγωνίζεται ως δανεικός στην Τζένοα! Όπως αναφέρει ο Τύπος της Ιταλίας, ο Σκαμάκα υπήρξε μέλος των ακαδημιών της Ρόμα μεταξύ 2012 και 2015, με συνέπεια ο πατέρας του να γνωρίζει καλά το μέρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας του 21χρονου διεθνή με την εθνική Κ21 της Ιταλίας εισέβαλε στο προπονητικό κέντρο των "τζιαλορόσι" την ώρα που έκαναν προπόνηση παιδιά των ακαδημιών, φορώντας φόρμα της Σασουόλο. Κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ και άρχισε να διαλύει τα παράθυρα ορισμένων αυτοκινήτων. Ένα εξ αυτών ήταν του αθλητικού διευθυντή Τιάγκο Πίντο, ένα άλλο του διευθυντή ποδοσφαιρικής λειτουργίας, Μαουρίτσιο Λομπάρντο, κι ένα τρίτο του team manager του συλλόγου, Μόργκαν ντε Σάνκτις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξήγηση για το περιστατικό και τα αίτιά του. Ρόμα και Σασουόλο, πάντως, έχουν αγωνιστική κόντρα φέτος, αφού στην 38η αγωνιστική της Serie A μία από τις δύο θα καταλάβει το τελευταίο ευρωπαϊκό "εισιτήριο" στην Ιταλία, που οδηγεί στο Europa Conference League.

Photo Credits: © 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ