ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Πάντα υπάρχει ελπίδα"

Πατέρας: "Πάντα υπάρχει ελπίδα"
INTIME SPORTS

Ο Νικόλας Πατέρας στάθηκε στην καλή προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως πάντα υπάρχει ελπίδα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη, ενώ επισήμανε πως η Ένωση είναι βελτιωμένη με τον Χιμένεθ στον πάγκο της.

" Προσπαθήσαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν πήραμε τη νίκη και το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πάντα υπάρχει ελπίδα, όμως είναι στενάχωρο που δεν πήραμε τη νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος για το επιτυχές αποτέλεσμα στο ματς με την ΑΕΚ, η οποία ωστόσο έχει βελτιωθεί αφού έχει πάρει νέο προπονητή".

Κώστας Αντωνίου:
" Μείναμε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έγινε, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Κοινή εντύπωση είναι ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται και δείχνει την ποιότητα που έχει. Σίγουρα όταν έχεις τόσους πολλούς καλούς παίκτες έξω από την επιλογή του προπονητή αυτό δεν είναι καλό. Εμάς μας ενδιαφέρουν πολλά πράγματα και θα δούμε στο τέλος γιατί κι άλλη μία χρονιά είχαμε ξεκινήσει έτσι και καταφέραμε να προκριθούμε".

Θανάσης Γιαννακόπουλος: " Η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μου άρεσε. Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες για τη συνέχεια και πλέον οι ελπίδες μας είναι λιγοστές".

Παύλος Γιαννακόπουλος: " Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από κάθε άλλη φορά τον αδικεί το σκορ θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ".

Για τους φιλάθλους, είπε: " Αλίμονο αν δεν έρθουν. Γι' αυτό υποστηρίζουμε την ομάδα κι ερχόμαστε στο γήπεδο για να τους στηρίξουμε".

Όσο για το ματς με την ΑΕΚ: " Θα δούμε για αυτό το ματς. Ελπίζω να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ