ΑΕΚ

Πατέρας Οικονόμου: "Ο Μάριος είχε τρεις επιλογές και επέλεξε την ΑΕΚ"

Πατέρας Οικονόμου: "Ο Μάριος είχε τρεις επιλογές και επέλεξε την ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πατέρας του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννενα, μίλησε για την απόφαση του γιου να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, αν και είχε εναλλακτικές επιλογές.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι από χθες (28/6) ο διεθνής σέντερ μπακ, Μάριος Οικονόμου, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Όγκνιεν Βράνιες, στην άμυνα της Ένωσης. Ο πατέρας του και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννενα, μίλησε στη "Live Sport" και αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, αν και είχε εναλλακτικές επιλογές.

"Ο Μάριος είχε τρεις επιλογές: να μείνει στη Μπολόνια, να δεχθεί πρόταση από άλλη ιταλική ομάδα, την οποία θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω και να πάει στην ΑΕΚ. Επέλεξε να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα δεχθεί αμφισβήτηση από την αρχή, ότι η πίεση είναι μεγάλη και ότι θα πρέπει να αποδείξει την αξία του.

Μου απάντησε ότι θέλει να ρισκάρει, να έλθει στην ΑΕΚ, με ξεκάθαρη και απόλυτα συνειδητή επιλογή, καθώς εκτός των άλλων, θεωρεί μεγάλη πρόκληση τη συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης. Πάντα ήθελε, όπως μου είπε, να κουνήσει το σεντόνι και θέλει πολύ να το κάνει με την ΑΕΚ. Πρέπει βέβαια να δουλέψει πολύ και να πάνε όλα καλά από την αρχή, γιατί έχει δύσκολη αποστολή.

Ο Βράνιες έφυγε έπειτα από πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά για μένα ο Μάριος έχει τις δυνατότητες να παίξει. Και ποιοτικά μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες, αλλά αυτό θα χρειαστεί να το δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρει, αν και έχει δύσκολη αποστολή", ανέφερε για την απόφαση του Μάριου Οικονόμου ο πατέρας του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ