ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Πατέρας Χάλαντ: "Είναι απίθανο να επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Άιντραχτ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Άιντραχτ © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο πατέρας του Έρλινγκ Χάλαντ, Αλφ Ινγκ, επιβεβαίωσε τις φοβίες ότι ο τραυματισμός του γιου του μπορεί να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος του χρόνου, υποστηρίζοντας πως οι πιθανότητες να επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα είναι ελάχιστες.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τον Άγιαξ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League από τις κερκίδες του Signal Park, λόγω του τραυματισμού του, βλέποντας τον "αίαντα" να ισοπεδώνει την ομάδα του με 3-1.

Οι Βεστφαλοί θα στερηθούν για κάποιες εβδομάδες τον Νορβηγό σταρ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα ξανά στον καμπτήρα του ισχίου του, χωρίς ωστόσο να κάνουν γνωστή την ημερομηνία της επιστροφής του. Τα δημοσιεύματα στη Γερμανία ωστόσο, δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της "Bild" υποστήριζε ότι η κατάσταση του 21χρονου είναι πολύ σοβαρότερη σε σχέση με την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της Ντόρτμουντ, σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως δεν θα παίξει σε άλλον αγώνα μέχρι το φινάλε του 2021.

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται μάλιστα, να ενισχύσει και ο πατέρας του Χάλαντ: "Τα πάει σχετικά καλά λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση, αλλά θα μείνει εκτός για λίγο. Θα ήταν "δώρο" αν έπαιρνε μερικά παιχνίδια πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά είναι μάλλον απίθανο", είπε ο Αλφ Ινγκ Χάλαντ στο TV 2 Norway για τον τραυματισμό του γιου του.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ