ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Βγαίνουν έντεκα παίκτες που πάνε για να... πεθάνουν, είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανέφερε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι για να... πεθάνουν, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στο OPEN μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο γκολκίπερ του Δικέφαλου σχολίασε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πάνε για να... πεθάνουν σε κάθε ματς, ενώ ο ένας τραβάει τον άλλον. Μάλιστα, τόνισε πως ο Δικέφαλος βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Για τα σχέδια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ: "Σχεδίασε ο προπονητής όλη την εβδομάδα το σημερινό παιχνίδι. Ουδείς αναντικατάστατος. Έχει δείξει αυτή η ομάδα ότι τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι έτοιμα και βοηθούν ανά πάσα στιγμή".

Για τον Λουτσέσκου και τον προπονητή: "Ο προπονητής δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πνευματικό κομμάτι. Βγαίνουν έντεκα παιδιά που πάνε για να... πεθάνουν ανεξαρτήτως αν θα είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα ή όχι. Τραβάει ο ένας τον άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Ο προπονητής, μας έχει δέσει πάρα πολύ καλά και έχουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ".

Για τα λάθη που γίνονται: "Όποια λάθη γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, η νίκη τα καλύπτει. Σου δίνει χρόνο να βελτιωθείς και να είσαι με καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο ματ".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ