ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Στήριξη από τον Γκαρσία και όχι μόνο στα λόγια"

Ο Πασχαλάκης αγκαλιάζει τον Γκαρσία μετά από το Άρης - ΠΑΟΚ για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Πασχαλάκης αγκαλιάζει τον Γκαρσία μετά από το Άρης - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε μετά τη νίκη επί του Άρη για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον ευχαρίστησε για την στήριξη που του έχει προσφέρει

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στη Nova μετά απ' τον αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ ως το καλύτερο δώρο στους φίλους της ομάδας για τα 95 γενέθλια του συλλόγου. Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πάμπλο Γκαρσία για τη στήριξη που του έχει προσφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Άρη: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν το παρατήσαμε ακόμη και όταν μείναμε με δέκα παίκτες.

Έχει αλλάξει το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται η ομάδα, έχουν κλείσει περισσότερο οι γραμμές μας. Μας έχει βοηθήσει στο να αμυνόμαστε καλύτερα. Όταν βγαίνει όμως η ψυχή στο γήπεδο πάντα ανταμείβεσαι".

Για την σωτήρια επέμβασή του: "Όπως έχει εξελιχτεί η χρονιά δε θα ασχολούμαι με φάσεις. Θέλω να τελειώσει η σεζόν με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Έχουμε ένα βουνό παιχνιδιών. Είναι στιγμές που βοηθάει την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς και αυτό σίγουρα με χαροποιεί".

Για τις στιγμές στο τέλος του αγώνα: "Είμαστε μια οικογένεια. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε έως το τέλος. Αυτές οι στιγμές σε κάνουν πιο δυνατό".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Στηρίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Όχι μόνο στα λόγια. Τι να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Στήριξη από όλα τα παιδιά. Έχει δώσει πολλά περισσότερα από ότι έχει δώσει κάποιος άλλος στην ομάδα. Εργάζεται πολλά χρόνια για τον ΠΑΟΚ, είναι ο καταλληλότερος να μιλάει για την ομάδα. Με έχει βοηθήσει και με έχει στηρίξει πολύ. Τον ευχαριστώ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε ενωθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα".

Για τα 95α γενέθλια του ΠΑΟΚ: "Χαιρόμαστε που κάναμε χαρούμενους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Είναι ένας οργανισμός που μεγαλώνει διαρκώς και χαίρομαι που βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να μην έχει ταβάνι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ