ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Δεν μας βγαίνει τίποτα, ο Θεός μαζί μας"

Πασχαλάκης τερματοφύλακας ΠΑΟΚ
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στήνει το τοίχος του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στις δηλώσεις του μετά το δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία τόνισε ότι φέτος δεν βγαίνει τίποτα στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος 1-1 στην αναμέτρηση με τη Λαμία στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Έτοιμος να αγωνιστεί όποτε κρίνει ο προπονητής ανέφερε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά από το τέλος του παιχνιδιού. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου τόνισε ότι δεν βγαίνει τίποτα στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πασχαλάκης:

"Αυτή είναι η δουλειά μας, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Για να παίξεις σε αυτή την ομάδα, πρέπει να είσαι ένας δυνατός χαρακτήρας, που δεν σε απασχολεί τίποτα. Θέλω να είμαι δυνατός και να είμαι καλά, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν.

Είμαι στην διάθεση του προπονητή μου, αυτός θα κρίνει αν είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι παραπάνω για το σημερινό παιχνίδι, ο στόχος επετεύχθη. Σήμερα είδαμε να παίζουν στην ομάδα πολλοί διαφορετικοί παίκτες και το θετικό ήταν ότι υπήρχε χημεία μεταξύ μας.

Έκανε την αξιολόγηση ο προπονητής και ατομικά και ομαδικά και νομίζω ότι θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα για το επόμενο παιχνίδι. Οι στόχοι αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, έχουμε κουραστεί όλοι φέτος. Ο στόχος είναι να αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα τον εαυτό μας. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Βλέπετε ότι φέτος δεν βγαίνει τίποτα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ο Θεός μαζί μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ